Dizi 7 Yıl Sonra Yeniden: Dexter

Bu konuyu okuyanlar

wittroc

44
Emektar
Katılım
15 Kasım 2020
Mesajlar
6,325
Çözümler
36
Reaksiyon puanı
11,202
Puanları
113
Yaş
20
Döneminin en popüler dizisi Dexter, 7 yıl sonra geri dönüyor. Geçtiğimiz aylarda yapılan duyuru sonrasında ekranlara döneceğini öğrendiğimiz Dexter hakkında detaylar konumuzda yer almakta.


Başrolün düşünceleri ne?
Yaptığı final sonrasında kötü eleştirelere maruz kalan Dexter, bir nevi bunu telafi etmek adına geri dönüyor. Dizinin başrol oyuncusu Michael C. Hall, tatminsiz finali düzeltmeyi umarak şunları söylüyor:
"İnsanlar dizinin işleri oldukça tatminsiz bıraktığı yolu buldular ve her zaman anlatmaya değer bir hikayenin ortaya çıkacağına dair bir umutları vardı. Kendimi 'O adama ne oldu?' diye merak eden bir gruba dahil ettim."

Hall, yeni sezonla ilgili heyecanını dile getirirken eleştirilerin de haklı olduğunu söyledi.

Dizi hakkında bilinen detaylar
Dizinin çekimleri önümüzdeki ay başlayacakken 10 bölüm olacağını biliyoruz. Bu yılın sonbaharında yayınlanması beklenmekte. Yeni sezonda Miami'nin aksine mekan New York. Sezon, kurgusal bir kasaba olan Iron Lake'te geçecek. Clancy Brown ise kasabanın resmi olmayan belediye başkanı Kurt Caldwell karakterini oynayacak.

Tabii yeni sezon sonrasında hayranlar, günümüz yapımlarına da sallamayı unutmadı. Tabii bu konuda haklılar da.

dexter-serie-1280x720.jpg


Ayrıca Dexter'ımız, geçtiğimiz günlerde marifetlerini sergileyerek müzik grubuyla Armageddon Suite isimli bir tekli paylaştı. Ona da aşağıdan ulaşabilirsiniz. Bakalım Dexter, adalet sağlamaya bu sezonda da devam edecek mi?

 

grbzz

Müdavim
Emektar
Katılım
28 Aralık 2018
Mesajlar
6,856
Reaksiyon puanı
9,769
Puanları
113
Yıllar önce izlemiştim, yeniden başlayacağını duymak güzel. Final garipti daha doğrusu son sezon. Merakla bekliyorum ama eski karakterlerin çoğu yok. Umarım Harrison olur.
 
Üst