• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

7 plus product red bataryası çabuk bitiyor

Merhaba 4 ay kadar önce yurt dışından 7 plus product red telefonum geldi sıfır kutusunda açtım. 4 ay kadar kullandım şuana kadar hiç bir sorun yoktu anca son 2 gündür telefonumun bataryasının çabuk bittiğini fark ettim. Yani bu zamana kadar sabah 9 gibi şarjdan çekiyordum akşam 23 ve ya 24 e kadar çok rahat götürüyordu beni. Fakat 2 gündür akşam olmadan saat 5 gibi %2 %3 e kadar bitiyor. Sebebi nedir farklı biyerden şarj mı yiyor acaba. Ya da başka bir sorun olabilir mi kalibre sorunu gibi.

Benimde telefon 2 gündür çabuk bitiyor nedenini bende araştırıyorum ama bulamadım özellikle %50 den sonrası çok çabuk tükeniyor ayarlardan bakınca harici şarj yiyen bir uygulama görünmüyor

Allahallah sebebi ne acaba güncellemelere dayandırmak istemiyorum bu durumu ama sebebi onlar galiba :(

Optimizasyon güncellemesi gelecektir bekleyin..

Aynı sorun bendeki 7 plusta da var,apple artık iyice sorun yumağı olmaya başladı 3gs den beri tüm modelleri kullandım ama bu şirket bu kadar sorunlu yazılım hiçbir dönem sürmemişti ,her güncellemede ayrı bir sorun çıkmasından gına geldi artık