Rezervasyon almak imkansız gibi. Çok uğraştım ama hep dolu gözüküyorgarantisi varsa apple'a servis kaydı aç değişim olabilir.
Rezervasyon almak imkansız gibi. Çok uğraştım ama hep dolu gözüküyor
telefon suya ve toza dayanıklı olmasına ve benim dikkatli kullanmama rağmen böyle bir şey olması gerçekten can sıkıcı.Benim S6’da da olmuştu aynısı. Lensin üzerinde küçük bir toz taneciği var bu lekeye o sebep oluyor.
telefon suya ve toza dayanıklı olmasına ve benim dikkatli kullanmama rağmen böyle bir şey olması gerçekten can sıkıcı.
kesinlikle lensin içinde ve hiçbir şekilde gözükmüyor. dışından çok sildimlensi sil dışarda olmalı o leke açılınca suya dayanıklılık gider...
arkadaşlar tekrardan merhaba 29.10.2017 tarihine randevu alıp telefonu bıraktım ve 02.11.2017 tarihine kadar bizde kalması gerektiğini söylediler.
ve bugün gittiğimde telefonun kamerasının değiştirildiği bilgisi verildi ben evrakları imzalayıp mağazadan çıktım eve gidiyordum ki farkettim ki 3d touch ekranı çalışmıyor. hemen geri döndüm ve bi kaç test yaptılar telefona format attılar ama nafile hiçbir şekilde çalışmadı. ve yeni bir telefon verdiler.
bilgilerinize. iyi günler