7 Kurayım Mı Kararsız Kaldım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan moz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

moz

Doçent
Reaksiyon puanı
5
3-4 senelik bir P4 sistemim; Asus anakart var ekran kartı nispeten yeni ve win 7 driverlerı var. Fakat problem anakartta maalesef onun win 7 driverları yok. Bilgisayar genelde oyun amaçlı kullanılıyor. Bu şartlar altında benim win 7 kurmam mantıklı mı ve/veya kursan yavaşlık gibi problemler yaşarmıyım sizce :confused1:

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Şu ana kadar denemediyseniz ilk fırsatta denemenizi tavsiye ederim.
Sürücü problemi diye bir şey yok bana göre :)
Binde bir bazı yazıcı vs. sürücülerinde problem çıkmışsa da bunlar istisnadır ve kaideyi bozmaz.

Bilgisayarınızdaki sürücülerin Windows 7 tarafından tanımlandığını görünce yukarıdaki sorularınız da cevabını bulmuş olacak :)

Windows 7' den Memnun musunuz ?

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Çok istiyorsan starter kurabilirsin ama arada kasılmalar olabilir.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Driver sorunu yaşamazsın.. Driver'ları windows update üzerinden kendi buluyor.. Ram'in 1GB üzeriyse çok sorun yaşayacağını düşünmüyorum..

yasark

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ram kaç ? Ram in düşük ise kurma ,Redfoks unda dediği gibi danışman ile de kontrol etmen uygun olacaktır.

moz

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Önerileriniz için teşekkür ederim;

Maalesef RAM 1 Gb :-( ama her halukara karşı şu MS yükleme danışmanını kurup bakayın sanırım en sağlıklısı o olur.

Bir de elimde win 7 64-bit utimate var bu konfigürasyonda tavsiye edermisiniz ve/veya neyi tavsiye edersiniz ?

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
3-4 senelik bir P4 sistemim; Asus anakart var ekran kartı nispeten yeni ve win 7 driverlerı var. Fakat problem anakartta maalesef onun win 7 driverları yok. Bilgisayar genelde oyun amaçlı kullanılıyor. Bu şartlar altında benim win 7 kurmam mantıklı mı ve/veya kursan yavaşlık gibi problemler yaşarmıyım sizce :confused1:

benimde 4 senelik p4 işlemcim var ve şuan rahat kullanıyorum :)

dedefon

Asistan
Reaksiyon puanı
6

Aynı sıkıntıyı bende çektim bi arkadaş win7 yi kurarken internetten güncellemeleri yükle seçeneğini kullanarak yüklemeyi başlat dedi o driverları yükler dedi.

Ve öylede oldu win7 driverları indirmiştim kurulduktan sonra yüklerim diye ama gerek kalmadı otomatik olarak yüklemişti :)