[7.0+] Google Camera ( Portre modu, HDR+ ve daha fazlası )

ŞehzadeTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AÇIKLAMA
Merhaba arkadaşlar sizlere Google Camera'nın modlanmış halini paylaşıyorum
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1-)Sadece snapdragon ve arm64 olan romlarda çalışır.
2-)Bütün kameralar 7.0'da çalışmaz cihazınız için uygun olanı kendiniz deneyip bulacaksınız.
3-)Gelişmiş ayarlarından mutlaka tek tek kamera modeli deneyin. Bütün Nexus ve Pixel serisi var tek tek deneyip cihazınızda çalışanı bulacaksınız.
4-)Portre modu arka kamerada çalışmayabilir.
5-)Sürekli güncelleme geliyor. Her yeni sürümde oradaki önerilen sürüm değişir. Onu kurmaya çalışın.
6-)En iyisi genellikle Arnova8G2'nin kameraları oluyor.
7)Manuel odak ve pozlama süresi sadece UriKill kamerasında var.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pixel-2-Portrait-Mode-Ported.jpg

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Kısa linki kaldırdım yeni link bekliyorum konuya eklemek için.

TeknoBoss32

Profesör
Reaksiyon puanı
494
Camare2api desteği (raw fotoğraf çekme) olmayan telefonlarda işe yaramıyor arkadaşlar

BALAXIS

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Arnovanin exynos işlemci için portlamis olduğu google camera uygulaması var mi ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Gayet memnunum hocamda oreo geçtikten sonra fotoları işlerken donma başladı 5 tane çekiyorsun mesela 6 ve 7 takılarak çekiyor
Oreoya uygun araştır bulursun bende 5T'de Arnova var süper çalışmıyor öyle hatta kamerada görüntü takılıyor