Alamazsınız diye biliyorum. 1300tl ye telefonunu sıfırıyla yenilerler.Ekran değişimi apple storeda 448 tl imiş ekranı değiştirmeden 1300 tl verip yeni çıkan nodeli alabikrmiyim
Eski iPhone telefonunu götürüyorsun, götürdüğün telefona göre senden para istiyorlar (atıyorum 5s götürürsen 2500TL, 6sPlus götürürsen 1800TL gibi) ve iPhone 7 veriyorlar.iphone 7 değişim kampanyası nedir?
Alamazsınız cihazınızın modeli,hafızası,rengi ne ise onu alırsınız.Sizin dediğiniz sistemin adı apple retail ve bu sistem Türkiye de yok.Ekran değişimi apple storeda 448 tl imiş ekranı değiştirmeden 1300 tl verip yeni çıkan nodeli alabikrmiyim
O sistemin adı apple retail ve şuanda Türkiye de yok.İphone 7 için bir operatör firması yapacak fakat cihazı ölü fiyatına alır.Eski iPhone telefonunu götürüyorsun, götürdüğün telefona göre senden para istiyorlar (atıyorum 5s götürürsen 2500TL, 6sPlus götürürsen 1800TL gibi) ve iPhone 7 veriyorlar.
Bir operatör firmasının yapacak olduğu bir kampanya.Eski iphone nunuzu verip iphone 7 ile değiştirebileceksiniz.Fakat opertör firmaları cihazınızı ölü fiyata alır ve tahminim tarife ile alabilirsiniz.iphone 7 değişim kampanyası nedir?
Benim söylediğimle seninkinin farkı nedir?O sistemin adı apple retail ve şuanda Türkiye de yok.İphone 7 için bir operatör firması yapacak fakat cihazı ölü fiyatına alır.
Operatör firmasının kampanyası olduğunu yazmamışsınız.Benim söylediğimle seninkinin farkı nedir?
operötör firması 6s 100 tl ye sayarsa ben ikinci ele 1800 tlye satarımOperatör firmasının kampanyası olduğunu yazmamışsınız.
Operatör firmaları insanları kazıklamak için var zaten.operötör firması 6s 100 tl ye sayarsa ben ikinci ele 1800 tlye satarım
Çünkü eskiden operötör firmaları eskiyi getir yensini götür kampanyasında telefonları 2.el fiyatından bile düşüğe sayıyorlardı.ben en büyük kazığı eskiden kontörlü hat kuklanırken vodofonedan yedim kontör yüklüyodum yüklediğim gibi 0 tl ye düşüyordu vodofone faturalıya geçtim ayda 28 tl ödüyorum .türkcel de benim paketim 40 tl en kazıklayan operötor firmadı turkcellOperatör firmaları insanları kazıklamak için var zaten.
Evet Turkcell in kaliteli hizmeti var fakat diğer firmalardan çok pahalı.Çünkü eskiden operötör firmaları eskiyi getir yensini götür kampanyasında telefonları 2.el fiyatından bile düşüğe sayıyorlardı.ben en büyük kazığı eskiden kontörlü hat kuklanırken vodofonedan yedim kontör yüklüyodum yüklediğim gibi 0 tl ye düşüyordu vodofone faturalıya geçtim ayda 28 tl ödüyorum .türkcel de benim paketim 40 tl en kazıklayan operötor firmadı turkcell
Ben vodofone kullanıyorum bulunduğum bölgede 4 g var ama türkcelin bu bölgede 3 g si varEvet Turkcell in kaliteli hizmeti var fakat diğer firmalardan çok pahalı.