6s plus vs s7 edge

yarasa446

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Sizce hangisini almalıyım arkadaşlar beni uzun süre götürsün günlük kullanımı iyi olsun

ounaldi1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Kardeşim 6s tavsiye ederim. Günlük kullanımda ios daha iyi performans verecektir. Ancak hangi telefonu kullancağını kullanım tarzın belirler. İyi araştır, paran boşa gitmesin. Sorun varsa yaz alta.

yarasa446

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Hep ios kullanmış birisiyim androide sıkıntı yaşarımmı diye düşünüyorum

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Merhaba.

6s Plus çok stabil 4K da video çekimi bundan kastım şarjı veya hafızası bitene kadar çok iyi çalışan ois desteği. Çok daha sağlam kasa. 3d touch gibi çok yenilikçi bir teknolojiye sahipki ios10 güncellemesiyle birlikte çok fazla işlevsellik kazandı. Çok stabil ve hızlı çalışan parmak izi okuyucu ve tabiki A9 işlemcinin gücü. Bunların yanı sıra güncelleme desteği iphone 5 bile ios10 aldı şuanda ve müşteri memluniyetinde dünyanın en iyisi. İos işletim sisteminin uygulamalarla uyumluluğu en ön landa çünkü sd işlemcide uygulamalarla uyumlu fakat exynos işlemci bu kadar uyumlu değil.

Tavsiyem 6s plus yönündedir sizi hiç üzmez 3 sene fersah fersah rahat kullanırsınız.

M

Murat Burç

SDN Okuru
S7 edge 6s plus tan özellikle kamerası ve bataryası ile öne çıkıyor. Hafıza kartı desteği ile 128lik 6s plusun bile üzerine cikilabilecek bir hafıza destegi bulundurmakta kamera kısmında çok çok daha üstün hem video kaydında hem videoda ön kamerada 6s plus tan daha kaliteli açısı daha geniş ,performans konusunda 6s plus kadar hızlı ve stabil eski sorunlarından arındırılmış touchwiz ve sorunsuz android 6.0.1 ile akıcı bir deneyim sunuyor. Exynos işlemciler s3den beri kullanıldığı için mağazaya öyle sıkıntısı yok sadece snapdragona göre biraz daha uyumsuz kaldı ki bu fark çok az ekran konusunda yine 6s plusun çok önünde + olarak IP68 sertifikasına sahip bu sertifikaya göre 1.30 metre suda 30 dk dayanabiliyor. 6s Plusta böyle bir sertifika bulunmuyor. Optik imaj sabitleyicisi donanımsal bir özellik ve çok kaliteli bir şekilde çalışıyor. 4k vidoeydkai çekimi ve gece çekimleri muazzam parmak izi okuyucusu da 6s plusdaki kadar hızlı çalışıyor tek sıkıntısı alan küçük olduğundan bazen denk gelmiyor.
Çok daha zarif ve şık bir cihaz 6s plus gibi tabiri caizse çerçeve Cumhuriyeti değil ve ikiside 5.5 inç olmasına rağmen s7 edge daha kompak bir cihaz sadece arka tarafı daha dayanıksız on taraflardaki edge ekranları sanıldığı gibi çok narin değil.
Özetle S7 Edge telefonlar özelinde güncelleme hızı ve desteği istisna 6s plusun güçlü olduğu tüm konularda en az onun kadar güçlü diğer konularda ise ondan çok daha önde
Önerim S7 edge Android ve toucwiz stabilite ve uzun ömür sorunlarını aşmış görünüyor zaten bu sorunlar genelde samsungda vardı bunlar çözüldü size 3 sene rahat rahat 6s plus tan her yönüyle daha kaliteli bir kullanım sunar

Son düzenleyen moderatör: