Durmuşkandemir
Profesör
TTEC 5000 mAh Taşınabilir Güç Ünitesi Sarı 2BB115SR merhaba arkadaşlar bu power banki almayı düşünüyorum 6s için sizce nasıl kullanan varmı ilerdi büyük ekran telefon alabilirim note serisi ya da Plus gibi iş görümü sizce
Valla dostum benim bu power banklara karşı bir korkum var ne yalan söyleyim. Pek güvenemiyorum. Hele bu dandik marka power banklar yarardan çok zarar veriyor. O yüzden ne yap ne et kaliteli bişey al. Telefonuna yazık etmeTTEC 5000 mAh Taşınabilir Güç Ünitesi Sarı 2BB115SR merhaba arkadaşlar bu power banki almayı düşünüyorum 6s için sizce nasıl kullanan varmı ilerdi büyük ekran telefon alabilirim note serisi ya da Plus gibi iş görümü sizce
Bu paylaştığım nasıl iyi değil mi kardeşim birde önerisi olan varsa seve seve dinlerim zaten sürekli kullanmak içim değil elektirik gider o gibi durumlar da en çok da arabada bırak unut gitsin hesabı geçenler de yolda kaldım eve geçince şarj ederim demiştim telefonun şarjı yüzde 7 lerde ustayı aradım yol tarifi vermek için interneti kapattım ekran ışığını kıstım çok sıkıntı yaşamıştım basende elektirik kesintisi oluyor bende tam azalmadan şarja takmayı sevmeyen biriyim. Kısacası iyi güzel birşey almak istiyorum ama hiç bir fikrim Yok bu konu da yazılan haberleri okudum araştırdım biraz ama kimse şu marka şu model demiyor Yok çıkış gücü önemli Yok hızlı şarj doldurması Yok hızlı dolması tamam da hangi marka hangi model işimi görür. Birde şu mağzadakilere güvenim Yok ellerindeki kalan ürün en çok pirim aldıkları ürün dünyanın en kaliteli ürünü o kafadalar hepsiValla dostum benim bu power banklara karşı bir korkum var ne yalan söyleyim. Pek güvenemiyorum. Hele bu dandik marka power banklar yarardan çok zarar veriyor. O yüzden ne yap ne et kaliteli bişey al. Telefonuna yazık etme
İşte üstat o yüzden diyorum bir kere arkadaşın vardı deneyim dedim sinir etti resmen donanım desteklenmiyor diye hatta veriyordu markası belli değildi ama. O yüzden ıos da sıkıntı yapmayan güvenilir marka ve model önerecek olan varmı söylediğim şekildeA-101'de 19 liraya satılıyordu. Arkadaşım pokemon oynarken aldı bitmesin diye. 1 yıl oldu çalışıyor. Memnun. Ama telefon asus zebfone. 6s değil
Ben Xioami kullanıyorum.20.000mAh lık dan gün de 4 felan şarj etmekte.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim