• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

6S BATARYA?

ademlayiç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar benim telefonun batarya bitti artık her ne kadar yüzde 88 gösterse de şarj aletsiz gezemiyorum ve sürekli düşük güç modunda kullanıyorum. düşük güçte kullanmazsam 5-5 düşüyor. garantisi bu sene sonu bitiyor ama daha öncede verdim garantiye adamlar değiştirmiyor neymiş batarya gücü daha 88 imiş. ya kardeşim ben kullanıyorum bitik işte anlamıyorlar. size sorum dışardan ya da kendim değiştirsem(apple site fiyatı gibi olmasın mümkünse) önereceğiniz bir batarya markası var mı nasıl değiştirmeliyim nası bi yol izlemeliyim.

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
İstanbul’da iseniz gsm iletişim cepmarket gibi bilindik servislere vererek apple dan çok daha ucuza değiştirtebilirsiniz.

ademlayiç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
ankaradayım kardeşim
Mesaj otomatik birleştirildi:

İstanbul’da iseniz gsm iletişim cepmarket gibi bilindik servislere vererek apple dan çok daha ucuza değiştirtebilirsiniz.
Kvk apple a git degistirirler parasını verince
kvk da apple ile aynı parayı alıyor diye biliyorum

internetten alsam önereceğiniz marka var mı ?

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Deji batarya var fakat takarken cihazın elinizde kalma ihtimalide var. Ben daha önce nexus 4 ün ekranını değiştirdim sorunsuz çalıştı. Galaxy s2 nin anakartını değiştirdim sorunsuz çalıştı. İki tane iPhone 5 bataryası değiştirdim sorunsuz çalıştı. Ama en son iPhone 5s bataryası değiştirdim telefon bi daha açılmadı. Risk var yani.

ademlayiç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Deji batarya var fakat takarken cihazın elinizde kalma ihtimalide var. Ben daha önce nexus 4 ün ekranını değiştirdim sorunsuz çalıştı. Galaxy s2 nin anakartını değiştirdim sorunsuz çalıştı. İki tane iPhone 5 bataryası değiştirdim sorunsuz çalıştı. Ama en son iPhone 5s bataryası değiştirdim telefon bi daha açılmadı. Risk var yani.
eyvallah kardeşim en iyisi mağazalara felan sorayım olur ya garanti bitmeden değiştiririm belki ücretsiz

ademlayiç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Deji markası iyi
reis çok şikayet var okudum da forumlarda felan. bende görmüştüm ama.

abi işte ıphone servisleri böyle her ne kadar telefondan memnun olsakta müşteri memnuniyeti sıfır garantisi var telin ama gel gör ki bi bataryayı bile değiştiremiyoruz böyle uğraşıyoruz nerde nasıl hallederiz diye. Şeytan diyor git huaweylerden al bir tane

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
reis çok şikayet var okudum da forumlarda felan. bende görmüştüm ama.

abi işte ıphone servisleri böyle her ne kadar telefondan memnun olsakta müşteri memnuniyeti sıfır garantisi var telin ama gel gör ki bi bataryayı bile değiştiremiyoruz böyle uğraşıyoruz nerde nasıl hallederiz diye. Şeytan diyor git huaweylerden al bir tane
Al xiaomi