6S alacağım yardım

OverLorddd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar lütfen yardım edin 6S alacam aklımda bi kaç soru işareti var
1 Pil ömrü nasıl (4s kullanıyorum pil ömrü 2-3 saat en fazla buna göre) Kullanım alanları Sosyal medya Oyun herşey yapıyorum.
2 Powerbank kullanan varmı. 6S için en kaliteli powerbank.
3 Buff ekran koruyucusu alacam 3D toucha etkisi olurmu
4 i6S 64 mü i6S+ 16 mı
5 Oyun performansı nasıl

Teşekkürler

OverLorddd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar lütfen yardım edin 6S alacam aklımda bi kaç soru işareti var
1 Pil ömrü nasıl (4s kullanıyorum pil ömrü 2-3 saat en fazla buna göre) Kullanım alanları Sosyal medya Oyun herşey yapıyorum.
2 Powerbank kullanan varmı. 6S için en kaliteli powerbank.
3 Buff ekran koruyucusu alacam 3D toucha etkisi olurmu
4 i6S 64 mü i6S+ 16 mı
5 Oyun performansı nasıl

Teşekkürler

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
1) pil ömrü rakiplerine göre ve iPhone 6s plus'a göre biraz daha kısa. Yoğun oyun oynuyorsanız 1 günü çıkaramazsınız.
2) 6s için kullanabileceğiniz kaliteli Powerbankler var. Zaten standart oluyor usb ile her cihazı şarj edebilirsiniz.
3) Ben kullanıyorum sıkıntı olmuyor.
4) iPhone 6s 64 almanızı öneririm. 16 gb yetmez.
5) Oyun performansı üst seviye.

ozcanok

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
2
64gb imkanın varsa tabiki 64gb al özellikle oyun oynuyosan 16gb yetemez sosyal ağlar kısa sürede şişip fazla yer kaplıyor oyun performanaı konusunda zaten piyasada daha iyi performans veren yok şarj sorununu en basit olarak plus modelini alarak ciddi anlamda çözmüş olursun tabi boyut senin için sorun değilse ki ya telefonun büyük olcak yada powerbank la gezicen boyuta kısa sürede alışırsın

ahmetal16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler yinede
ya telefonda şarj sorunu yok ben kullanıyorum gayet 1 gün gidiyor ama bende tsmc çipseti var biraz şans meselesi , oyun oynarken şöyle oynadığın oyuna göre değişiyo mesela ben dont starve oynuyorum onda 3 saat felan gidiyo o oyunda ama küçük oynlarda pek gitmiyor zaten telefon kullanmayınca şarj yemiyor

radyasyonn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle 64 GB altına düşmemelisin videolar ve tabiki bu telefon oyunsuz olmaz alan sıkıntısı yaşama derim.
Buff kullanıyorum ben hiçbir problem yok 3d touch için.
Pil ise wifi bağlantıda ortalama 2 saat sosyal medya ve 1 saat oyunda geçirdiğini düşünürsek (ben bu şekilde kullanıyorum genelde) beklemeli 16 saat civarı kullanım olarak 6-8 saat arasında değişiyor. (nfs no limits oynuyorum genelde sadece sniper fury oyununda şarj acayip çabuk bitiyor bununda grafiklerden kaynaklandığını düşünüyorum grafikleri aşırı gerçekçi ve dolayısıyla yoruyor.)
Oyun performansı bakımından da yükleyip kasan yada ısınma yaptıran oyun görmedim (sniper fury hariç bunda kasma yok sadece biraz ısınıyor.)