Öneri 6k'ya laptop önerisi

Gerets

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba
5-5.5k civarlarına bakıyorum fakat çok daha iyi olup 6k ya kadar önerebileceğiniz varsa 6k civarıda olur.Ofis bilgisayarı tarzı bir laptop arıyorum.Benim için en önemli hususlar ekranının en az 15.6 inç olması ve görüntü netliği konusunda çok hassasım ve bir süre kullandıktan sonra cihazın yavaşlamamaya başlaması.Film,video izlenecek office programları kullanılacak ve en az 3 4 sene sorunsuz götürebilecek bir cihaz önerisi yaparsanız çok memnun olurum.

Gerets

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Mesela bununla arasında 500 tl ye değecek bir fark var mıdır sizce hocam ? MSİ'nin kasası plastik mi acaba onun hakkında bilgi bulamadım bilginiz var mıdır malzeme kalitesi iyi midir ?
Bu fiyatlarda metal kasa zor bulursunuz maalesef. Her plastik kasa da kötü olacak diye bir şey yok. Kaliteli bir plastik kasa epey tok ve iyi hissettirir. İki işlemci arasında çok fark var. 5500U çok daha iyi bir işlemci. Arada 2 nesil teknoloji farkı var. 6K'ya kadar alabileceğiniz daha iyi bir laptop yok net.

Gerets

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu fiyatlarda metal kasa zor bulursunuz maalesef. Her plastik kasa da kötü olacak diye bir şey yok. Kaliteli bir plastik kasa epey tok ve iyi hissettirir. İki işlemci arasında çok fark var. 5500U çok daha iyi bir işlemci. Arada 2 nesil teknoloji farkı var. 6K'ya kadar alabileceğiniz daha iyi bir laptop yok net.
Tamamdır hocam teşekkür ettim.Sipariş vereyim :)