TheLastWarrior
Profesör
Trtısmam kimseyle arastırmadan iddaa etti fikrimi söyledim kimseyle trtısmaya girmm bnTartışmaya gerek yok.TheLastWarrior da doğru söylüyor.Gamepower veya powerboost gibi markalar kötü oluyor.

Trtısmam kimseyle arastırmadan iddaa etti fikrimi söyledim kimseyle trtısmaya girmm bnTartışmaya gerek yok.TheLastWarrior da doğru söylüyor.Gamepower veya powerboost gibi markalar kötü oluyor.
Ben size demedim şu kötü olan psu su bile önerilmeyen markaları savunup boşuna tartışanlara diyorum.Trtısmam kimseyle arastırmadan iddaa etti fikrimi söyledim kimseyle trtısmaya girmm bn![]()
Renger ne alakaSen ranger'ı savundun![]()
topladığınız pcde o markadaki kasa varRenger ne alaka
Bn rangeri savunmadım konuyu carpıtmayın bn sistemine bkmadım daha sonra bktm sistemin iyi kasa ve psu kötü dedim başka alsın dedim siz gamepower kullanıyorum dediniz sıkıntı olmuyor diye savundunuz bn rangeri bile agzıma almadım yazdıklarımı ve yazdıklarını kontrol edintopladığınız pcde o markadaki kasa var
bi şaka yapalım dedik anlamadın :/Bn rangeri savunmadım konuyu carpıtmayın bn sistemine bkmadım daha sonra bktm sistemin iyi kasa ve psu kötü dedim başka alsın dedim siz gamepower kullanıyorum dediniz sıkıntı olmuyor diye yazdıklarımı ve yazdıklarını kontrol edin
bi şaka yapalım dedik anlamadın :/
Burda arkadasa almıskn saglam bişey aldıralm arkadasa şaka maka gidip alır pişmn olmasın sistem güzel sadece kasa düzelmesi lazım