Rehber 6500-7500 arası laptop önerisi

İlkercan123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bana 6500-7500 arasında Google, Chrome,Office programlarını kaldıran,çok ağır olmayan oyunları kaldıracak ,uzun ömürlü kullanım için almam gereken laptopu önerirseniz sevinirim

Reaksiyon puanı
994
Kendim bu ürünün 8 gb ramli versiyonunu kullanıyorum oldukça memnunum cs goda düşükte 80 fps altına düşmüyor genel olarak akıcı oynatıyor.Visual studio 2019 kurdum çok rahat çalıştırıyor.Ayrıca bilgisayar 4-5 snde açılıyor inanılmaz hızlı.Ben vatandan almıştım stoğu bitti istersen ram eklemesi yapabilirsin yine bütçene uymuş oluyor ;

İlkercan123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İcinde Windows ile geliyor degilmi cihaz nasıl duruyor görünüş olarak
Kendim bu ürünün 8 gb ramli versiyonunu kullanıyorum oldukça memnunum cs goda düşükte 80 fps altına düşmüyor genel olarak akıcı oynatıyor.Visual studio 2019 kurdum çok rahat çalıştırıyor.Ayrıca bilgisayar 4-5 snde açılıyor inanılmaz hızlı.Ben vatandan almıştım stoğu bitti istersen ram eklemesi yapabilirsin yine bütçene uymuş oluyor ;

Reaksiyon puanı
994
İcinde Windows ile geliyor degilmi cihaz nasıl duruyor görünüş olarak
Evet orjinal Windows ile geliyor sonrasında istediğin gibi Windows 11 kur ya da 10a dön key falan girmiyorsun hiç.
Görünümü güzel güç tuşu biraz içeri basık onu beğenmedim klavyesi de garip henüz alışamadım malzemesi kalitesi de vasatın üstü denilebilir.
Yıllar önce hp 15 serisinden bir laptop almıştım karton gibiydi ilk günden açılmaya başladı hemen iade etmiştim o vasattı mesela bu yine çok daha iyi fazla hırpalamadan kullanırsan sorun olmaz bu arada cihaz sessiz çalışıyor kolay kolay da ısınmıyor.Oyunda bile el yakan sıcaklık olmuyor.Fiyatına göre çok iyi yani tabi ram eklemesi yapman gerekebilir 4gb yetmeyebilir.