650 Tl Telefon Öneri

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Merhaba . 650 Tl Param var ve telefondan nokta anlamıyorum . Bana bir telefon önermenizi rica ediyorum :) Ve Önerilerinizi Bekliyorum . Dokunmatik vs hiçfarketmez yeterki internete girsin , iyi bir kamerası olsun ve şarjı iyi gitsin :D birde uygulama yönünden iyi olsun :D

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Telefon_601845.jpg

Samsung Galaxy Ace S5830

5 mp kamera var cihazda ekran da internet için yeterli. Uygulama için ise android market :)

699 TL

Link

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
huawei ideos x5 ve lg optimus one tavsiye ederim. fiyatı uygun performansı yüksek smartphone modelleri..

enesakan96

Asistan
Reaksiyon puanı
1
huawei ideos x5 ve samsung galaxy ace öneririm yalnız yukarda şarjı uzun gitsin demişin androidli telefonların sarjları uzun gitmez bilgin olsun

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
internete girip rahatça işlem yapabilmen için büyük bir ekrana gerek var. öyle küçük ekran inan işe yaramıyor tecrübeye sabittir. ben sana en iyi olarak android 2.2 işletim sistemine sahip, dokunmaktik nova display ekranlı optimus black'i öneririm. ayrıca 2mp ön- 5 mp arka kamerası var....650 tl bütçem var demişsin üzerine 200 tl daha koysan emin ol pişman olmazsın... tavsiye edilen çoğu telefon 3-3,5 inç ekranlara sahip zaten peşin alma çok cazip kampanyalar/promosyonlar yapılıyor onları bir araştır... ödeme kolaylığı sağlıyorlar.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Şarjı iyi giden telefon hımm, ortalama 1,5 gün gitse :D

Uygulama vede oyun bol ama onuda hesaba kat :D

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İdeos x5'te başlıca sorunlar var dokunmatik wifi.. Gio'ya bakabilirsin .

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
Optimus one veya optimus black üzerine biraxz daha koy optimus black al derim
benim hayalimdeki telefondur

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
ben htc t333 kullanıyorum 3.2 mp kamerası olmasına ragmen cok kalıtelı fotograf cekıyor kullanımı cok hos fakat sarj dayanmıyor dıye bılırım ınternete gırersen max 6saat dayanıyor ınternete gırmessen 2 gun dayanabılıyor,fm radyo yok,androıd olmaması benı uzuyor win 6.5 işletim sistemiyle geliyor bır cok kısı telefonun dokunmatıgınden sıkayetcı fakat hıc oyle bır problemım olmadı telefonu alalı 2yıl kadar olmustu kalıtelı bır telefon

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
bence biraz daha bekle optimus black al.. lg'nin yeni smartphone'u gelecek piyasaya.. o geldiği zaman optimus black ucuzlar.. ya da hafta sonlarını takip et..hafta sonları kampanyalar yapılıyor.
android 2.2 işletim sistemine sahip olduğu için internete bayağı hızlı giriyor.. ayrıca oyun ve uygulamalar çok hızlı iniyor..tasarımı çok şık..
kamera içinde; 5mp arka, 2mp ön kamerası var.. ağırlığı 109 gram.. çok hafif anlayacağın.. 9.2 mm'de kalınlığı var..
bunların yanında 4" nova display ekrana sahip..
bende optimus black aldığım için sanada almanı tavsiye ediyorum..sonuçta uzun süre kullanmak için aldım.. ve uzun süre kullanacağımdır.. şarjıda rom atıldıktan sonra çok iyi gidiyormuş ben henüz atmadım..
sen diğer arkadaşların önerdikleri telefonlarıda baz alarak bir tekno markete git orada karşılaştırma yap bence..

Felagund

Profesör
Reaksiyon puanı
15
androidli galaxy ace varken sakın nokia c6 falan düşünme derim. galaxy ace kullanıyorum nokia n8 kullanan arkadaşım satıp androidli telefon aalacak gerisini sen hesab et :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ben HTC Wildfire S kullanıyorum tavsiye ederim.Tek sorun işlemci hızının biraz düşük olması.Bu telefonun bence 2 rakibi var.Huawei İdeos X5 ve Galaxy Ace.Wildfire S 600 mhz işlemci Huawei ve Galaxy 800 mhz.Aralarında en iyisi ideos x5.Çözünürlüğüde diğerlerinden yüksek, boyut olarakta.İşlemcide iyi.Fiyatıda çok uygun.Ben wildfire s kullanıyorum diye tavsiye ettim sadece güçlü oyunlar sorun olur senin için wildfire s'te.

enesakan96

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bende wildire s kullanıyorum vodafone kampanyasıyla telefon 240 tl ye geldi normal fiyatı 750 tl civarı
2 sene tahattüde katlanırım dersen fiyatı çok uygun fakat işlemcisi biraz düşük ama ilk defa akıllı telefon kullanacaksan yeterli olacaktır
9636.jpg

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Dostlar bende htc düşünüyorumda bayağı pahalı :(

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
@yiqitér Bence wildfire s, galaxy ace, huawei ideos x5, bu 3 telefondan birini almalısın.Valla hiç nokia modellerine bulaşma derim.İstersen bekle windows phone 7'li telefonlar çıksın.İstersen bu söylediğim 3 androidli telefondan birini al.Ben androidli telefon alman taraftarıyım.Bada'dan da pek bir şey olmaz bence samsung çıkarttı süs gibi duruyor.Ya bu 3 telefonu al androidli ya da windows phone 7 bekle karar senin hem operatörler başka kampanyalar yaparlar belki ilerde.Ben wildfire s aldım.Tek sıkıntın hd oyunlarda olur başka problemi yok hatta hd oyunların 320X480(HVGA) versiyonlarını gayet temiz oynatıyor kasmadan falan.Bence sıralama olarak ideos x5, wildfire s, galaxy ace diyorum ben.

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ne zaman foruma böyle bir başlık açılsa hiç bir noktada uzlaşıldığını görmedim. bence 6. hissine güven ve git al bir telefon :)

Chev Chelios

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 1,5 sene önce htc touch 2 aldım babam bende ondn aldım :) çok güzel. internet ihtiyacımı karsılıyor. 599 a almsdk suan fiatı dusmus olablr doğal olarak. birdaha telefon alacak olsam HTC'den asla vazgeçmem. bana sorarsan htc hd veya htv evo 3D al(daha çıkmadı fakat, gozluksuz 3D goruntu vaad ediyor, öğrenci olmasam kesnlkle htc evo 3D ye para brktrrdm.) windows mobil değikde android alman senn için + olablr. windows mobile pek hosuma gtmedi :( biraz yavaş. işlemci hızndan olablr. ama htc wildnfire ve üst modeller 1 ghz işlrmciye sahip iyi forumlar. malesef 2.5 saat sonra staj var:(

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
arkadaş adam 650 tl bütçe belirtmiş sen tutmuşsun 1900 tl fiyatı olan en pahalı smartphone modellerinden htc evo'yu tavsiye etmişsin. biraz mantıklı düşünüp tavsiyede bulunalım lütfen..