64 bit Kullanıcılarına MSN Şoku!

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Windows Live Messenger kullanıcısıysanız ve bilgisayarınızda, ister Vista olsun ister XP, 64 bit işletim sistemi kuruluysa, bu haber sizi yakından ilgilendiriyor.

Microsoft'un sürekli güncellediği Windows Live Messenger'ın son sürümü de yayınlandı. Otomatik olarak yapılan güncellemede ise küçük bir sıkıntı var: 64 bit işletim sistemi kullananlar, gerek XP'de gerekse Vista'da Windows Live Messenger'ın son sürümüne yükseltme yapamıyor. Hatta neredeyse Microsoft, Windows Live Messenger'ın x64 sürümünü bıraktı demek mümkün. WLM için en yeni sürüm 8.5 iken, x64 kullanıcılarına uyumlu en son sürüm ise halen 8.1.

Microsoft'un neden kendi ürünlerine dahi destek vermediği büyük tartışma konusu olurken, gelecek olan bir güncelleme de dört gözle bekleniyor.

Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

cacar

Profesör
Reaksiyon puanı
13
bu kendi ürünleriyle yaşadığı dengesizlik çok ilginç. Maillerime ve ya Space i i.explorer da açamayıp firefox ta açtığım oluyor :)

ayazefe

Asistan
Reaksiyon puanı
5
nerden bakabiliriz buna kaç bit olduguna?

visualize

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eminmisiniz ?

Ben çıktığı günden beri 8.5 msn kullanıyorum 64 bit vistamda. işte ss ;

11111111nl6.jpg

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
icq bırakıp bu denyo heriflerin bir yerlerini kaldıranlarda biz değil miyiz zaten ...

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
şimdi 8.5 vista 64bitte var mı yok mu? Kim haklı?

visualize

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Screenshot'ta ekledik daha kim haklı diyorsun photoshop degil heralde. (&)

Arastırılmadan yazılmış haber demen gerekirken.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Elbette sana inanıyorum, ama farz edelim ki sen çıkmadın biz yok olmuyor diye microsofta atıp atıp tutacaktık ki yorumlar bunu gösteriyor. Dediğin gibi haber biraz havada kalmış senin ekran görüntüsünün yanında habere müdahale edilmeli bence, gerçekler saklanamaz.

visualize

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben devamlı takip ediyorum siteyi ama üye değildim, baktım böyle bir haber var insanlar yanlıs bilgi edinmesin diyerekten üye oldum screeshot attım, sende simdi kime inanalım falan diyince şaşırdım açıkçası. :)

demir484

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vista'yı Bilmem Ama Xp 64 bit'te Çalışmıyor. Screen Altta.

my.php
64rf8.jpg