Put 'em In a Kappa
Asistan
Merhaba. Arada bir operatörlerin cihaz kampanyalarında boş boş bakıp zaman geçiririm (Sorgulamayın.). Teknosacell`de 597TL fiyatına LG X Screen var. Sizce alınır mı ?
Merhaba. Arada bir operatörlerin cihaz kampanyalarında boş boş bakıp zaman geçiririm (Sorgulamayın.). Teknosacell`de 597TL fiyatına LG X Screen var. Sizce alınır mı ?
K5 Note alamıyorum zaten peşin olarak verebilsem direk alırım. Hattan almak zorunda olduğum için ucuz yollu birşeyler arıyorum. 400TL de hallice bir paradır. Direk çıkarılmaz. Peki sizce Sony Xperia E5 nasıl ?Merhaba,
Boyle ucuza is gormelik bir cihaza ihtiyaciniz yok ise alinir. Ama benim kanaatim şu sekilde;
600 tl'de en nihayetinde bir paradir. Cok aciliyeti yok ise uzerine 400 tl daha ekler en az bi gm5plus, lenovo k5 note 32gb gibi bir model almak hem para israfini onler hemde daha iyi bir urune sahip olunur.
K5 Note alamıyorum zaten peşin olarak verebilsem direk alırım. Hattan almak zorunda olduğum için ucuz yollu birşeyler arıyorum. 400TL de hallice bir paradır. Direk çıkarılmaz. Peki sizce Sony Xperia E5 nasıl ?