Yardım 6000Tl En İyi Kamera Ve Oyun Performanlı Telefon

heroespro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Tekrardan Merhabalar.
Bildiğiniz üzere Bayadır araştırıyorum ama günümüz şartlarında bu bütçeye bile alınabilecek beklentilerimi karşılayabilecek bir cihaz bulamadım. Lütfen konuya hakim olanlar yorum yaparsa sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum.

Beklentim: kamera ve oyun. Kamera önceliğim en ön plandadır. (Sadece Android)

Bütçe
Yurtdışı cihaz için: 5000TL
Yurtiçi cihaz için: 6000TL

Benim baktığım cihazlar:
MI 10T PRO - 4300TL yurtdışı (incelemelerde kamera çok iyi gözüküyor fakat kullanıcılar kamera kötü diyor. Ayrıca ısınma problemi olduğu söyleniyor)

MI 10 - 6000TL yurtdışı
(çok incelemelerine bakmadım ama fiyat segmentinde bu cihazı önereni görmedim. Bilen yazarsa sevinirim)

Sizinde önerilerinizi bekliyorum...

APPLE HARİÇ. APPLE TERCİH ETMİYORUM.

Möhlettin

Asistan
Reaksiyon puanı
99
Tekrardan Merhabalar.
Bildiğiniz üzere Bayadır araştırıyorum ama günümüz şartlarında bu bütçeye bile alınabilecek beklentilerimi karşılayabilecek bir cihaz bulamadım. Lütfen konuya hakim olanlar yorum yaparsa sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum.

Beklentim: kamera ve oyun. Kamera önceliğim en ön plandadır. (Sadece Android)

Bütçe
Yurtdışı cihaz için: 5000TL
Yurtiçi cihaz için: 6000TL

Benim baktığım cihazlar:
MI 10T PRO - 4300TL yurtdışı (incelemelerde kamera çok iyi gözüküyor fakat kullanıcılar kamera kötü diyor. Ayrıca ısınma problemi olduğu söyleniyor)

MI 10 - 6000TL yurtdışı
(çok incelemelerine bakmadım ama fiyat segmentinde bu cihazı önereni görmedim. Bilen yazarsa sevinirim)

Sizinde önerilerinizi bekliyorum...

APPLE HARİÇ. APPLE TERCİH ETMİYORUM.
Bu bütçede android tarafında en mantıklı tercih bence S10 lite.Mi 10 da güzel cihaz ama yurtdışı cihazı almanın riski var.Risk sorun değilse Mi 10 da alabilirsin.Mi 10 daki kamera Mi 10t ile Mi 10t Pro daki kameradan daha iyi.

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Yurt dışı almayı kararlaştırdıysanız Mi 10 alınır. Mi 10T Pro ile kamerada çok fark olduğunu düşünmüyorum ama ekranıyla, üst segment özellikleriyle daha iyi bir cihaz.

heroespro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Yurt dışı almayı kararlaştırdıysanız Mi 10 alınır. Mi 10T Pro ile kamerada çok fark olduğunu düşünmüyorum ama ekranıyla, üst segment özellikleriyle daha iyi bir cihaz.
@Möhlettin @Cvnmrt maalesef hocam mi 10 yurtdışı hiç bi yerde yok. Üretimi durmuş sanırım o yüzden stoklar bitmiş. Birdaha da yurtdışı olarak getiren olmamış. Anlamadığım bişi şu ki bu cihazın 2.eli bile satılmıyor İzmir de hiç bi yerde yok

Möhlettin

Asistan
Reaksiyon puanı
99
@Möhlettin @Cvnmrt maalesef hocam mi 10 yurtdışı hiç bi yerde yok. Üretimi durmuş sanırım o yüzden stoklar bitmiş. Birdaha da yurtdışı olarak getiren olmamış. Anlamadığım bişi şu ki bu cihazın 2.eli bile satılmıyor İzmir de hiç bi yerde yok
Senin yerinde olsam Xr yada bütçeyi arttırıp İphone11 alırdım.Kamerada en kral videoyu çeker,her oyunu kafan rahat oynarsın.

heroespro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Senin yerinde olsam Xr yada bütçeyi arttırıp İphone11 alırdım.Kamerada en kral videoyu çeker,her oyunu kafan rahat oynarsın.
Hocam apple tercih etmiyorum. Eğer tercih edicek olsaydım sizin önerilerinizi kesinlikle dikkate alırdım. Fakat ben Androide devam etmek istiyorum. Ama bu bütçeye bile beklentimi karşılayacak bi cihaz yok 1 aydır bakınıyorum.
Mi 10 baktım da hiç bi yerde global olarak satış yok. Kimse getirmiyormuş

Möhlettin

Asistan
Reaksiyon puanı
99
Hocam apple tercih etmiyorum. Eğer tercih edicek olsaydım sizin önerilerinizi kesinlikle dikkate alırdım. Fakat ben Androide devam etmek istiyorum. Ama bu bütçeye bile beklentimi karşılayacak bi cihaz yok 1 aydır bakınıyorum.
Mi 10 baktım da hiç bi yerde global olarak satış yok. Kimse getirmiyormuş
iPhone düşünmüyorsan S10 lite almanı tavsiye ederim.Hem işlemci hemde kamera olarak android tarafında bu bütçede en mantıklı tercih.