MİRAÇ ARSLAN
Öğrenci
arkadaşlar anneme telefon alıcam bütçem 600 tl lütfen telefon önerir misiniz?
4g'de var abim kullanıyor,kaç senedir kullanıyor.benim aklımda gm 4g var ama bilmiyorum sıkıntılı bir telefon diyenlerde azımsanmayacak kadar fazla
bi sıkıntısı varmı telefonun mesela dokunmatiğinde felan4g'de var abim kullanıyor,kaç senedir kullanıyor.![]()
Yok kaç senedir kullanıyor hala bir yanlışını görmedim.bi sıkıntısı varmı telefonun mesela dokunmatiğinde felan
Yok kaç senedir kullanıyor hala bir yanlışını görmedim.![]()
Sen bilirsin.Lafı bile olmaz.teşekkür ederim ben biraz daha düşünüyüm de öyle alıcam
bu kronik sıkıntı var diyenler aklımı karıştırıyor aslındaGM 4G daha iyisini bulman zor.
önerilerin için teşekkürlerLenovo p70, xiaomi mi4 , gm android one 4g
Rica ederim 2.el belki yönelebilirsin daha iyi olur bence.önerilerin için teşekkürler
teşekkürlerZTE Blade V6 Hepsiburada'da 500 küsür liraydı galiba. Ama GM G4 o fiyata en iyisi çünkü P70 sıfır satılmıyor artık.
bütçem 600 liralenovo vibe p1m anneme aldım 2 ay önce pili çok iyi.
Rica ederim.teşekkürler
Kronik sikintisi ile ilgili ne diyorsun var mi sikintiGeneral Mobile 4g
gm 4g...arkadaşlar anneme telefon alıcam bütçem 600 tl lütfen telefon önerir misiniz?
2 arkadaşımda uzun süredir kullanıyor hiçbir sıkıntısı yok gayet yeterliKronik sikintisi ile ilgili ne diyorsun var mi sikinti
Vibe P1M, GM 4G'den bir tık üstün bir cihaz. Bu fiyata alınabilir.
P1m 1.0 ghz , problem olur mu ? Ben. almayı düşünmüştüm kendime.Vibe P1M, GM 4G'den bir tık üstün bir cihaz. Bu fiyata alınabilir.
Zte vlade v6 gayet makul bir cihaz gayet ince ve hafif. 2200 mAh batarya var fakat batarya ömrü yine iyi olurP1m 1.0 ghz , problem olur mu ? Ben. almayı düşünmüştüm kendime.
Olabilir.Zte vlade v6 gayet makul bir cihaz gayet ince ve hafif. 2200 mAh batarya var fakat batarya ömrü yine iyi olur