TheLastWarrior
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,046
Arkadaslar bütçem max 600 tl kardeşime tablet bakıyoruz okul için ve oyunda oynar arada ne önerirsiniz ikinci el olmasın bide bataryası idare etsin
2016 en son sanırım 500 e tab 4 t230 almıştım şuan 1.230 tl falandı 2.ele bakınız.Arkadaslar bütçem max 600 tl kardeşime tablet bakıyoruz okul için ve oyunda oynar arada ne önerirsiniz ikinci el olmasın bide bataryası idare etsin
tab 4 iyidirCanlı derse katılacaksa E tab serisi olmaz canlı derse katılmıyor
İkinci ele pek güvenmiyorum bide tabletlerde sıkıntı cıkıyor eski modellerinde genelde2016 en son sanırım 500 e tab 4 t230 almıştım şuan 1.230 tl falandı 2.ele bakınız.
bütçe neİkinci ele pek güvenmiyorum bide tabletlerde sıkıntı cıkıyor eski modellerinde genelde
Aynen hocam canlı ders içinde kullanılacak bi neviCanlı derse katılacaksa E tab serisi olmaz canlı derse katılmıyor
Bslıkta yzyorbütçe ne
zor bulursunuz hocam ya.Aynen hocam canlı ders içinde kullanılacak bi nevi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bslıkta yzyor
Ama 5 girmiyor Hatta Eba uygulaması yüklenmiyor!tab 4 iyidir
Bu canlı derse olur ama Pubg Mobile Felan oynatmaz Lite bile zar zor oynatırLenovo Tab M7 TB-7305F 16GB 7" IPS Tablet Gri ZA550080TR Fiyatı
Lenovo Tab M7 TB-7305F 16GB 7" IPS Tablet Gri ZA550080TR en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
yahu 600 TL'ye ne bekliyorsunuz siz hocam oyun oynayacaksanız 1000 TL'yi gözden çıkarın.Android sürümü bence 5.0 ,6.0 veya 7.0 olmalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu canlı derse olur ama Pubg Mobile Felan oynatmaz Lite bile zar zor oynatır
Ben zaten size demedim hocam soruyu sorana dedimyahu 600 TL'ye ne bekliyorsunuz siz hocam oyun oynayacaksanız 1000 TL'yi gözden çıkarın.
Ebada sorun cıkartırmı hocam bu?Lenovo Tab M7 TB-7305F 16GB 7" IPS Tablet Gri ZA550080TR Fiyatı
Lenovo Tab M7 TB-7305F 16GB 7" IPS Tablet Gri ZA550080TR en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
çıkarmaz.Ebada sorun cıkartırmı hocam bu?
Teşekkürlerçıkarmaz.
Evet T3 gerçekten çok iyi bir cihaz. Çoğu oyunu oynatıyor.Oyun oynamak istiyorsa 1000 TL'ye en iyisi bu
Huawei MediaPad T3 16GB 10" IPS Tablet Gri Fiyatı
Huawei MediaPad T3 16GB 10" IPS Tablet Gri en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Aynı fikirdeyim ama yüksek detaylı oyunlara pek yanaşmamak lazım çünkü Ram oranı düşükEvet T3 gerçekten çok iyi bir cihaz. Çoğu oyunu oynatıyor.
işlemciside iyi değil.Aynı fikirdeyim ama yüksek detaylı oyunlara pek yanaşmamak lazım çünkü Ram oranı düşük
Evet. T5 de çok iyi.Aynı fikirdeyim ama yüksek detaylı oyunlara pek yanaşmamak lazım çünkü Ram oranı düşük
O Gerçekten Güzel Gibi DuruyorBu tablet gerçekten çok güzel
Vorcom S9 Elegance 2 GB 16 GB 9" Tablet Fiyatları ve Özellikleri
Vorcom S9 Elegance 2 GB 16 GB 9" Tablet en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com