• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

6 Yıldır Ceza Almadım

hatalı solama yaparken uyarıldım ama 5 aydır ceza almadım :)

yaw adam bıkmış 6 yıldır alamamış ceza yani diyorki cv de tek eksik olan ceza onuda yazmak istiyorum cv me

ühühüh @keyloger bazı yöneticilerin hiç tadmadığı duyguları tattırmak sizin göreviniz değil mi?:D

bu arada parmakla gösterilecek bir yönetci ! Tebrikler.

uzun-isaret-parmagi-prostat-kanseri-habercisi-997997.Jpeg

:D

ee ozaman benim yazıma bakacak olursanız ben tribünden bile sarı kart görürüm :)

pesimist ceza yemesi icin bir yanlışını buldum direk cezayı basın İntel yerine intel yazmıştı diye ceza yemiş ozaman pesimist ceza gelsin bakın forum da bir hata buldum yanlış cümle

kırmızıyla cizdiğim yer profil sayfanıza girin profil özeleştirde görebilirsiniz pesimist de ceza gelsin ozaman:)

[h=2]Profinizi Özelleştirin[/h]Buradan kendi profilinizin diğe rüyelerce görünmesini sınırlandırabilirsiniz veya profil sayfanızı geliştirebilirsiniz.

Not: Herkes seçeneği işaretlendiğinde misafirlerde profil sayfandaki kişiselleştirmeleri görebilmektedir.

pesimist ceza yemesi icin bir yanlışını buldum direk cezayı basın İntel yerine intel yazmıştı diye ceza yemiş ozaman pesimist ceza gelsin bakın forum da bir hata buldum yanlış cümle

kırmızıyla cizdiğim yer profil sayfanıza girin profil özeleştirde görebilirsiniz pesimist de ceza gelsin ozaman:)

Profinizi Özelleştirin

Buradan kendi profilinizin diğe rüyelerce görünmesini sınırlandırabilirsiniz veya profil sayfanızı geliştirebilirsiniz.

Not: Herkes seçeneği işaretlendiğinde misafirlerde profil sayfandaki kişiselleştirmeleri görebilmektedir.

Forum sisteminin Türkçeleştirmesini ne pesimist yaptı ne de SDN. :)

[MENTION=26151]OnLT[/MENTION] valla anlamam Co (skoça)admin dir site yanlış yazılmış cümle var ceza alsın yöneticiller nerdesiniz duyun sesimizi :):)

---------- Post added at 13:15 ---------- Previous post was at 13:12 ----------

[MENTION=376]pesimist[/MENTION] asistanın olabilirmiyim sayemde bol bol ceza yersin :D:D

Teşekkürler teşekkürler :D

Aslında uzun zamandır hiç ceza almamış üyelere hediye verilmesi güzel fikir :D

[MENTION=2]Troy[/MENTION] abi birer sdn plaketi yollasa bari :)

Aklıma bişey geldi :D. Kuralları belirleyen biri olarak, ceza alman çelişki olurdu abi :D.

Kuralları hep beraber belirledik eski süperlerle efsane...

ühühüh @keyloger bazı yöneticilerin hiç tadmadığı duyguları tattırmak sizin göreviniz değil mi?:D

bu arada parmakla gösterilecek bir yönetci ! Tebrikler.

:D

Valla canı sıkılananın yetkilerini alıp banlıyorum ama daha hiç kırmızı banlamak nasip olmadı :D Benim içinde ayrı bir eğlence olurdu. :D

[MENTION=376]pesimist[/MENTION] ikimizde çok eğlenebiliriz. :D

Benim daha çok eğleneceğim kesin [MENTION=25391]keyloger[/MENTION] :D :D Nıhahaa

Pesi Key biraz havalaramı girmiş :D
Düello yapın en iyisi hızlı silah çeken kazansın:D

@pesimist bu işin birde öbür tarafı var sayın admin, öbür tarafta haliniz ne olacak bakalım, bence birde bu yönden düşünün :P

bana ceza verecek yönetici(mod,admin, co admın vb) daha anasından doğmadı... (bende hiç ceza almadım şimdi kesin alırım :D:D)