• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

6 trilyon var ne alayım?

Abi benim parada gözüm yok, sevdiğim kız beni sevmedi, 6 trilyonum olsa senin gibi yine de mutsuzluğum gitmez. :(

Üzerine biraz daha ekleyebilirsen diskavir 5 pılas alabilirsn

O fiyat bandında size önerebileceğim telefon 3310 olacaktır . Bataryası sizi 3 gün idare eder . Kalan paraya da boğazda bir yalı ve impala 1967 öneririm :)

slm excalibur almak mantıklı mı CASPER EXCALİBUR CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-32GB-1TB+240GB SSD-17.3''-GTX970M 6GB-W10
fiyat 6000 tl

Bol bol apartman dik kiraya ver reis. Çoluk çocuğa yatırım olur

Sdn facebookta gece paylaşımları yapan o çılgın kimse öpüyorum

Katkı sağlayacak bir şirkete yatırım yapın, çalışanlarıyla birlikte satın alın. Farklı fikirler katın içine, geliştirin, değiştirin.. Bir 6 daha kazandırır belki veya daha fazlası.

Bankaya at faiz ye. He dersen ki canım sıkılır benim otur otur, aylık faiziyle 1-2 tane güzel araba alırsın bir de dükkan satın alırsın galericilik yaparsın :D Şahsen bende olsa o para kılımı kıpırdatmam :D

Taksi plakası alın :D şaka maka o para bende olsa kentime özel yer altı sığınağı yaptırır içini-yemek-karı-arabayla doldurur kendi yeraltı şehrimi kurardım :D

Abi bir miktar nakit alabilirim, borçlarımı kapatayım. Ondan sonra gelir ofiste temizlik yaparım.. :D

Abi bende diyorum bu başlık ne diye videoyu eklemen iyi olmuş :)

6 trilyon tane 1 TL yaptır abi sonra kullanmadığın bir odaya hepsini yığ oh mis :D

Komple İPHONE ve LİNUX'u al benden demesi ayrıca arkadaşın dediği gibi XİAOMİ'ide alabilirsin.ayrıca zenginlere her türlü evlatlık gidilir.:D:p:D:p:D:p:D:p