whitequest
Öğrenci
Valla yorum yok, 00.10 gece sip verdim. 10 dk da 10 gün atıyorsaAdana benimde 7-8 Aralık görünüyor
Valla yorum yok, 00.10 gece sip verdim. 10 dk da 10 gün atıyorsaAdana benimde 7-8 Aralık görünüyor
Hayırlı olsun hocam o kadar çok vergi ödemişsiniz ki devlet size verginin yanında iphone veriyor
Korona olmasa ben daha ucuza almanın yolunu biliyorumda işte korona var diye gitmek istemedim.Aldığınız telefonun Türkiye satış fiyatı 15.000 TL.
Amerika Satış Fiyatı 1000 USD = 7.900 TL ( Black Friday de daha da ucuz)
İstanbul - New York uçak Bileti = 4.000 TL (Gidiş - Dönüş)
Yurt Dışı Telefon kaydı = 2.006 TL
Amerikaya gidip satın alıp gelseniz 13.900 TL ye mal oluyor Türkiye fiyatından daha ucuz.
Sizce de ilginç değil mi.
Aklımdan geçen oydu alırkenVergi alana iphone bedava geliyor ne sandın
Vergicilikte zor iştur seyit abicuğum.Vergi Lazımdır Abey ?
hayır zorla ödüyorsun. ben telefon alırken kimse vergi ödemeyi de ister misin diye sormadı. devlet de bi zahmet az pay alıversin. ayrıca telefon bir ihtiyaçtır. lüks olsa bile bu kadar vergi fazla zaten.zorla ödemiyorsun sonuçta paran varsa alırsın yoksa daha düşük bütçeli cihaz alabilirsin
Hem tatil yapmış olursun ne güzel.Aldığınız telefonun Türkiye satış fiyatı 15.000 TL.
Amerika Satış Fiyatı 1000 USD = 7.900 TL ( Black Friday de daha da ucuz)
İstanbul - New York uçak Bileti = 4.000 TL (Gidiş - Dönüş)
Yurt Dışı Telefon kaydı = 2.006 TL
Amerikaya gidip satın alıp gelseniz 13.900 TL ye mal oluyor Türkiye fiyatından daha ucuz.
Sizce de ilginç değil mi.
Zaten şu lüx olayı bana saçma geliyor alt tarafı telefon ya...hayır zorla ödüyorsun. ben telefon alırken kimse vergi ödemeyi de ister misin diye sormadı. devlet de bi zahmet az pay alıversin. ayrıca telefon bir ihtiyaçtır. lüks olsa bile bu kadar vergi fazla zaten.
zaten her şeye lüks dediğimizden bu durumdayız. arabaya da lüks demişti bunlar. şimdi sosyal medyadan başganım başganım diye ağlıyorlarZaten şu lüx olayı bana saçma geliyor alt tarafı telefon ya...