whitequest
Öğrenci
Şu açıdan bakalım birde vergi telefondan 2.083 TL daha ucuz.
Bu acıyı beğenmedim şu açı daha iyi vergi olmasa telefon 8500tl yapıyordu.Şu açıdan bakalım birde vergi telefondan 2.084 TL daha ucuz.
bende bu açıyı beğenmedim dolar 8.5 TL olmasa idi şimdi telefon 1.000 TL yapıyordu.Bu acıyı beğenmedim şu açı daha iyi vergi olmasa telefon 8500tl yapıyordu.
Bu açı yanlış ama fazla ışık vuruyor güneşi arkana alarak bu açıdan bakarsak daha iyi dolar yüksek değil TL düşük.bende bu açıyı beğenmedim dolar 8.5 TL olmasa idi şimdi telefon 1.000 TL yapıyordu.
O zaman ben sana ortak bir açı söyliyim, bu açının hepimize girdiği tek bir ortak açı var sen tahmin edersinBu açı yanlış ama fazla ışık vuruyor güneşi arkana alarak bu açıdan bakarsak daha iyi dolar yüksek değil TL düşük.
1 sanaaa 1 devlete. Paylaşmak güzeldir![]()
Onda da var?zorla ödemiyorsun sonuçta paran varsa alırsın yoksa daha düşük bütçeli cihaz alabilirsin
15 bin demek istemiştim ama15+6500= 21.5k etmiyor. Buradan matematik hocana selam![]()
merak etme param var. hatta telefon daha Türkiye de değil kılıfını bile önceden aldım.zorla ödemiyorsun sonuçta paran varsa alırsın yoksa daha düşük bütçeli cihaz alabilirsin
Hayırlı olsun.
teşekkürler.Hayırlı olsun.
Fotoğrafı paylaşıp bakın ne aldım derdim sizin yerinizde olsam.teşekkürler.
Hayırlı olsun.
yok konu güzel vergilerimiz.Fotoğrafı paylaşıp bakın ne aldım derdim sizin yerinizde olsam.
biraz bekleterek almak istedim, şehir dışında işim varda telefonla uğraşmak istemedimHayırlı olsun.
Hangi şehre teslim edilecek? Eğer İstanbul ise 4 Aralık’ta kendin Zorlu Center ya da Akasya AVM’ye gidip Apple Store’dan almak daha mantıklı olurdu bence.
Bekleme süresi çok.