5S mi S5 mi ?

Hermonie6666

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Bu yaz yeni bir telefon alıcam. Bütçem 2500 TL. Sadece internet için kullanıcam. Galaxy S5 mi internette daha hızlı ve stabildir yoksa iPhone 5S mi ? Dediğim gibi sadece internet için kullanacağım. Ve de deneyimli kişiler yorum yaparlarsa çook sevinirim :):) Başka ''İnternette stabil ve hızlıdır, ben denedim ve gördüm'' dediğiniz telefonlar var ise lütfen paylaşınız.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Merhaba arkadaşlar. Bu yaz yeni bir telefon alıcam. Bütçem 2500 TL. Sadece internet için kullanıcam. Galaxy S5 mi internette daha hızlı ve stabildir yoksa iPhone 5S mi ? Dediğim gibi sadece internet için kullanacağım. Ve de deneyimli kişiler yorum yaparlarsa çook sevinirim :):) Başka ''İnternette stabil ve hızlıdır, ben denedim ve gördüm'' dediğiniz telefonlar var ise lütfen paylaşınız.

İphone 5S daha stabildir ve hızlıdır,S5 tam bir hayalkırıklığı android alacaksınız sony Z2 ya da htc one m8 bakın,ben olsam Z2 alırdım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Evet arkadaş yukarı da iyi sallamış..Daha S5'i görmeden, test etmeden lafları hava da kalıyor...Galaxy S5 her türlü hızlı ve stabildir internet konusunda..Pil konusunda da internet için kafa kafaya, Diğer uygulamalar da fark atıyor S5'e...Antutu ve 3D testlerinde Galaxys S5 snapdragon 801 işlemcisiyle çok hızlı ve stabil...İnternet için küçücük bir ekrana da hapsolmayın derim...Kesinlikle Galaxy S5...

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Evet arkadaş yukarı da iyi sallamış..Daha S5'i görmeden, test etmeden lafları hava da kalıyor...Galaxy S5 her türlü hızlı ve stabildir internet konusunda..Pil konusunda da internet için kafa kafaya, Diğer uygulamalar da fark atıyor S5'e...Antutu ve 3D testlerinde Galaxys S5 snapdragon 801 işlemcisiyle çok hızlı ve stabil...İnternet için küçücük bir ekrana da hapsolmayın derim...Kesinlikle Galaxy S5...
Test etmeyi bırak,bir gün boyunca alıp kullandım desem?s5 çok büyük beklenti ile geliyordu ama onun yerine faso fiso özelliklerle doldurulmuş,tasarım anlamında da geriye gitmiş bir cihaz çıkardılar,ben iyi telefon çıkarana hakkını veririm Z2 şuan çok üstün çıkan amiral gemilerden,hangi sdn okuru olduğun ney anlaşılıyor demekki laflar ağır gelmiş,ikisinden birisini alıcak olsam 5s alırım,param olsa Z2 alırım ama hem uygun bütçeli hem de onlardan çok eksiği olmayan G2 bana yeterli geliyor,doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar...

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12

Android hiç bir zaman ios kadar stabil olamadı çünkü çok açık bir sistem ama iphonedaki kapalılık bana göre değil stabilite konuşucaksak iphone hepsinden üstün ama ben asla almam,forumdaki yazılarımı okusaydın iphone hiç sevmediğimi zaten anlardın...

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iphone stabillite açısından her zaman kral olmayı başarmıştır :thumbup1:

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Sen Düz mantık mı bakıyorsun olayalra.Bir kere Antutu testi ve 3D testi gibi durumlarda Galaxy S5'in çıkması normal.Ayrıca Qualcomm'un S801 işlemcisi hızlı olabilir fakat Samsung'un berbat arayüzü çok fazla kasıyor.Sende görmeden konuşuyorsun.16 MP kamerası var bazı stoklarda sıkıntı çıkarıp kullanılamaz hale geliyor.Parmak izi sensörü çok hassas olduğundan yanlış algılayabiliyor,Kalp sensörü çok saçma test edildi ve bir zaman 70 bir zaman 175 çıkıyor.iPhone 5S tavsiyemdir fakat,siz sadece internet için kullanacaksanız Nokia Lumia 520 bile yeterli olur.

sinan0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Daha büyük ekran daha büyük çözünürlük galaxy s5 al

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
iphone 5s amcamda var bi kaç gün kullandım interneti hızlı hiç sorunu yok takılma tıkanma yok s5 de arkadaşımda var oda çok internet kullanıcısı onada sordum oda sıkıntı yok hızı süper diyor.ama büyük ekranda internetin zevki ayrı onu söyleyim....

LeoNScooT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iPhone aldın mı 4 yıl destek alırsın ama samsung aldın mı 1 yıl destek alırsın ondan sonra çöp

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İnternet için oyun için büyük ekran çok daha iyi olacaktır ben iphonedan s4 e geçtim büyük ekran farkını ortaya koyuyo yaza kadar note 4 çıkar ona bak olmazsa htc m8 al

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677

Herkes sırf marka diye hemen iPhone diye atlıyor ama pili nasıl bu markanın acaba? Pili çok yetersiz. Ama "S5 al" demiyorum tabi. Sana Z2 öneriyorum, şuanlık "Piyasanın kralı" rahatlıkla denebilir. Ben olsam G2 alırım tabi, o ayrı mesele.

bugr8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
stabilite açısından samsung, apple ile yarışamaz bile. ancak internet deneyimi açısından değerlendirecek olacaksan kesinlikle büyük bir ekran ihtiyacın olacaktır. iphone 5s kullanıcısıyım. en ufak bir sıkıntısı yok. gerek internet gerek diğer konularda. bu telefondan önce de samsung kullandım. özellikle touchwiz saçmalığı son derece bunaltıcı bir hale geliyor bir süre sonra. ancak demem o ki eğer internet için düşünüyorsan cihazı bence seçimin bu ikisi de olmamalı. xperia z2 düşünmeni tavsiye ederim sana.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Herkes sırf marka diye hemen iPhone diye atlıyor ama pili nasıl bu markanın acaba? Pili çok yetersiz. Ama "S5 al" demiyorum tabi. Sana Z2 öneriyorum, şuanlık "Piyasanın kralı" rahatlıkla denebilir. Ben olsam G2 alırım tabi, o ayrı mesele.

Hocam tercüman oldunuz bana:)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
5s iyi güzelde pil ve ekranı problem Htc one m8 yada z2 öneririm htc m8 kullandım tasarım yazılım kalite özellikle ekran kalitesi çok iyi ama ısınamadım bi türlü z2 henuz turkiyeye gelmedi ama Sony kalitesini bir görün derim lumia 1520 yede bakabilirsin ama bence paranın alabileceği en iyi telefon Z2 dir bence :)

codding

Asistan
Reaksiyon puanı
13
pil konusunda hepsi üç aşağı beş yukarı aynı öyle devasa farklar yok! Ama stabilite konusuna gelince ios kesinlikle katlar androidi o yüzden büyük ekran sevenlerdenseniz Z2 alın ekran fark etmez derseniz İphone ama hangisi işinizi görüyorsa onu alın. Benim işimi şuan Vodafone chat de görüyor :)

anll23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
5s al. Müşteri memnuniyetinde apple çok daha iyi. Güncelleme sıkıntında olmaz.

Hermonie6666

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet haklısınız iPhone şarjı ve ekranı bana da biraz küçük geliyor. Geçen s5in yeni touchwizini denemeye gittiğimde rehberin hala 2-3 saniyede açıldığını gördüm. Arkadaş telefon icat edilmesinin amacını bile gerçekleştiremeyecekse neye yarar ? Ben de Z2'ye karar verdim. Ama G3'ü bekliyorum :)

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bugünlerde iPhone 6 sızıntıları bayağı arttı. Biraz bekle, iPhone 6'yı al. Belki üzerine biraz koyman gerekebilir. O yüzden beklerken biraz daha para biriktirmeni öneririm.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben iphone 5s kullanıcısıyım, mükemmel bir telefon ancak ekran küçük oyun ve internet için, arkadaşım htc m8 aldı süper bir telefon, en az 5s kadar da stabil çalışıyor, eğer android alacaksan kesinlikle m8...(Not. z2 henüz türkiyede yok görmedim)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bikere s5 in indirme güçlendiricisi var.eğer tasarım sorun değilse s5 al iki kat hızlı internete girersin.çünkü hem 3g hemde wifi yi aynanda kullanıyor