5s mi G4 mü

MehmetA097

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Merhaba arkadaslar su an g2 kullaniyorum acayip sogudum sorunlari var vodafone dan tarifeye ek alicam 5s ile g4 hemen hemen ayni fiyata geliyor ama ben g4 un o biraz egimli tasarimini cok igrenc buluyorum cok kararsizim ne aliyim sizce?

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Abartılı bi kavis yok aslında inceledim cihazı bi sorun yaratacağınıda sanmam

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
eğimli tasarım tutuşu rahatlatıyor. masaya ters koymadıkça anlayamıyorsun eğimi çok hafif.
android stabilitesi sorun olmuyorsa g4 daha iyi bir cihaz. ama apple stabilitesi arıyorsan cihazın belli.

MehmetA097

Asistan
Reaksiyon puanı
4
eğimli tasarım tutuşu rahatlatıyor. masaya ters koymadıkça anlayamıyorsun eğimi çok hafif.
android stabilitesi sorun olmuyorsa g4 daha iyi bir cihaz. ama apple stabilitesi arıyorsan cihazın belli.
Kardesim cevabin icin tesekkurler, aslinda benim aklimdan 5s geciyor ne yalan soyliyim hep cok uzun zamandir android kullaniyorum skldm diyebilirim ya mesela bu g2 de gelen aramada birini aradigimda gecikmeler donmalar yasiyorum onun haricinde kontrol tuslarinin ekranda olmasindan skldm kafam cok karisik valla

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
G2 den bahsediyorsunuz , mesela 4s de kardeşimi kanser ediyor takılıyor saniyeler sonra uygulamaları açıyor vs g4 iyi bir cihaz ve güncel şuanda bu sorunları yaşamıcaksınız. Ek olarak android de alıştıgınız usb pc arasındaki aktarımı direk olarak unutun ve uygulamalardaki kısıtlamaları örn: apk

MehmetA097

Asistan
Reaksiyon puanı
4
G2 den bahsediyorsunuz , mesela 4s de kardeşimi kanser ediyor takılıyor saniyeler sonra uygulamaları açıyor vs g4 iyi bir cihaz ve güncel şuanda bu sorunları yaşamıcaksınız. Ek olarak android de alıştıgınız usb pc arasındaki aktarımı direk olarak unutun ve uygulamalardaki kısıtlamaları örn: apk
Telefon suan kitkat surumunde format atmadan skldm artk telefon konusunda o kadar sogudum ki artik sadece sosyal medya icin kullaniyorum

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Telefon suan kitkat surumunde format atmadan skldm artk telefon konusunda o kadar sogudum ki artik sadece sosyal medya icin kullaniyorum
5s de eski bir cihaz g4 geçen senenin telefonu ve amiral gemisi snapdragon 808 işlemci 3 gb ram 5.5 quad hd 5.5" ıps quantum lcd ekrana sahip ayrıca 16 mp arka 8 mp ön kamerakaya sahip

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
5s yerine SE alabilirsen SE derim ama SE alamam dersen kesinlikle bu saatten sonra LG G4 al derim.

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
5S eski bir cihaz, sadece iOS var diye alınmaz, G4 her alanda daha iyi cihaz. Tarife dışı alabilseydiniz, Htc veya Sony tercihi biraz android konusunda rahatlatabilirdi.

Kemal969

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardesim cevabin icin tesekkurler, aslinda benim aklimdan 5s geciyor ne yalan soyliyim hep cok uzun zamandir android kullaniyorum skldm diyebilirim ya mesela bu g2 de gelen aramada birini aradigimda gecikmeler donmalar yasiyorum onun haricinde kontrol tuslarinin ekranda olmasindan skldm kafam cok karisik valla
Iphone 5s uretimi apple tarafindan durdurulmus bir telefon kaderi bir kac guncelleme sonra 4s gibi olacak.Bence alma 5s iphone SE al.

Güçlütokatçı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende seninle aynı durumdayım android den sıkıldım ve bende tarifeye ek telefon alacağım ne alırsan banada haber verirsen sevinirim

Baris Dag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
5s daha ucuz bir cihaz. G4 kamerası ve işlemci ekran yeterliliği çok iyi. Ama ufak şirin stabil olsun istiyosan 5s gerçekten çok güzel. Ben G3 aldım cihazdan memnunum ama iphone 5s gözüme çok batıyor. Daha şirin duruyor :) Karar senin.

MehmetA097

Asistan
Reaksiyon puanı
4
5s daha ucuz bir cihaz. G4 kamerası ve işlemci ekran yeterliliği çok iyi. Ama ufak şirin stabil olsun istiyosan 5s gerçekten çok güzel. Ben G3 aldım cihazdan memnunum ama iphone 5s gözüme çok batıyor. Daha şirin duruyor :) Karar senin.
Iphone SE ye bakiyim dedimde normalden cok pahaliya geliyo beyin yaktim dunden beri ve hala ne alacagimi bilmiyorum

emirsacu

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Merhabalar,
kıvrımlı tasarım sizi endişelendirmesin.
inanın ele alınca çok güzel bir his veriyor.
ayrıca tek elle rahatlıklada kullanabiliyorsunuz.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadas kendini iOS 'a şartlamis biz ne desek düzelmez.
En azindan iPhone 6 ya da iPhone Se zorla derim bu saatte 5s almak mantıklı durmuyor.

emrewashere

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Babam G4 kullanıyor Samsung'dan geçti kendisi ve memnun değil. Sizde zaten G2 kullanmışsınız ve memnun kalmamışsınız Cihazın kamera gibi şeylere çok takılmayın tabiki hepimiz güzel resimler çekip paylaşmak istiyoruz fakat sonuçta telefon alıyoruz fotoğraf makinesi değil. bence 5s yerine 5se alın tasarımı seviyorsanız. 5S eski bir telefon.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
daha önce note 2 kullanıyordum. önce nexus sonrada g4 e geçtim fiziksel home tuşunu pek aramadım doğrusu. özellikle lg deki çift tıkla uyandırma özelliği aratmıyor home tuşunu. ayrıca home tuşunun görüntüsü de önemli. tuş olmayınca ön taraftan komple cam görünüyor ki bence bu tasarıma fayda sağlıyor.

android'in neresinden sıkıldığın önemli. ara sıra yaşanan donmalar canını sıktıysa ios iyi gelir. ama özelliklerinden sıkıldıysan iphone beklentini karşılamaz. android cephesindeki herhangi bir telefon iphone'dan daha fazla iş yapıyor.

örnek vermek gerekirse lg g4'de kızılötesi özelliği var. televizyon, klima, ses sistemi vb tüm sistemlerin kumandası olarak çalışıyor cihaz. kamerasındaki manuel mod ve f 1.7 ile çok farklı fotoğraflar çekebiliyorum farklı fotoğrafçılık yöntemlerini deneyebiliyorum.
fm radyo ithalat garantili cihazlarda var. nfc ve kablosuz şarj var.

özetle özellikler açısından android den sıkıldıysan yapacak birşey yok daha ötesi henüz icat edilmedi.
ama ara sıra olan kasmalar canını sıkıyorsa iphone alıp keyfine bakabilirsin.