şarj ömrü iç açıcı değil 5s ve 6 kullandım şarj aletiyle gezdimİphone SE
evet hattımın üstğne almak istedim güzel hissiyatı ama parmak izi bile okumuyo. video incelemede içime sinmediSamsung dan nefret ederim ama Samsung a3 full cam galiba arkimda vardı.Full cam da çok hoş bir his veriyor.Ama sağlamlıkta çok kötü
z5c ideal ama vatan vb mağazalarda ve mobil operatörlerde yok5 inç altı telefon çok var ama eskiyen modeller yani güncelleği gitmiş a3 fena telefon değil ama samsung ara modellere güncelleme vermediği gerçeğini göz önünde bulundurursak sony almanız daha iyi olacaktır ama sony cihazları genelde ısınıyor bilemiyorum.
z5c ideal ama vatan vb mağazalarda ve mobil operatörlerde yok
şarj ömrü iç açıcı değil 5s ve 6 kullandım şarj aletiyle gezdim
önerebilirsiniz 1500 2000 tl arasıFiyat aralığınızı öğrenebilir miyim ? ve ayrıca 5 inç olsa bır sıkıntı olur mu tam 5 inç
çok seçenek yok z5 c iyi bir telefon o zamanönerebilirsiniz 1500 2000 tl arası
sizce z5c operatörlere veya teknoloji mağazalara yeniden gelir miZ5 c iyidir zaten küçük telefonların en iyi performans gösterecek cihazı kendisi ufakta
sizce z5c operatörlere veya teknoloji mağazalara yeniden gelir mi
ankarada yok trabzon ve istanbulda var ama getirebilirmiyiz sorcam o zamanOrasını bilemem çevrenizde mağazalara gidip öğrenebilirsiniz fakat teknosanın sitesinde sorgulanabiliyor hangi mağazada olup olmadığı.
ankarada yok trabzon ve istanbulda var ama getirebilirmiyiz sorcam o zaman
teşekkür ederimEvet bir sorun derim ya da diğer teknoloji mağazalarınada bakın ya da hepsiburada aracılığı ilede alabilirsiniz sadece taksit sorunu var diğer firimalar taksidi kredi çekip uyguluyor zaten güven konusunda da hepsiburada güvenilir bir firimi Sony garantili satılan modellerde var ithalatçıda
Rica ederim.teşekkür ederim
kardeşim beni 1 ay bekletirse teknosadan x5c yerine x alırım daha mantıklı. artık gına geldi bugün sorcam mağazalarına zaten dün gidemedimKardeş mağazalar ne diyor siparişte mi vermiyolar ellerinde vardır muhakkak ben z3 alcağım zaman onun üretimi bitti demişlerdi babam lg g3 ü vatandan aldı ama getirdiler yani bekledik biraz bence getirirler ya