nadir akdag
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 3
arkadaşlar bugun 5800 aldım ama yazlım güncelleme ve uygulama yüklemeyi nasıl yaparın bilmiyorum
çok saol bilgilendirmen içinbugün itibariyle V51 i yükleyebilirsin telefon oldukça hızlanıyor.
arkadaşlar v51 nasıl yükleyeceğiz.ben telefonu ilk aldığımda v40 yüklüydü.telefonda vodafone sınırsız net var.yazılım yüklemeye girdiğimde yüklemiyor."telefon yazılımı" yazısının yanında ünlem işareti var.ama diğer yazılımları başarıyla yükleyebiliyorum. kabloyla pc ye bağladım nokia pc suite en son sürüm ile güncellemeyi denedim."telefon yazılımı v40.0.005 zaten yazılım sürümünüz en son sürüm " diyor. çözümünü bilen arkadaşlar biliyosa yazabilirler mi?
Flash sorunu içinse Flashlite 3.x kurabilirsin
İstersen Navifirm ve JAF yardımıyla yapabilirsin fakat biraz karmaşık gelebilir.![]()
arkadaşlar v51 nasıl yükleyeceğiz.ben telefonu ilk aldığımda v40 yüklüydü.telefonda vodafone sınırsız net var.yazılım yüklemeye girdiğimde yüklemiyor."telefon yazılımı" yazısının yanında ünlem işareti var.ama diğer yazılımları başarıyla yükleyebiliyorum. kabloyla pc ye bağladım nokia pc suite en son sürüm ile güncellemeyi denedim."telefon yazılımı v40.0.005 zaten yazılım sürümünüz en son sürüm " diyor. çözümünü bilen arkadaşlar biliyosa yazabilirler mi?
garantisi varsa nokia shopa veya kvk mı ganpa mı telpamı hangisine kayıtlıysa ver sürümünü güncellesinlerovi suite denedim olmadı.acaba işi iyi bilen bi telefoncuya götürsem yapar mı?
bugün itibariyle V51 i yükleyebilirsin telefon oldukça hızlanıyor.
garantisi varsa nokia shopa veya kvk mı ganpa mı telpamı hangisine kayıtlıysa ver sürümünü güncellesinler