5800 Hafıza Kartı

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Merhaba herkese, Geçen günlerde hafıza kartımı kart okuyucu ile bilgisayarda açmak istedim. Bir anda kapattı hiç birşey yapmadı.Tekrar hafıza kartını telefona taktığımda herşey varsayılan ayarda ve hiç bir veri görünmüyor. Usb kablosu ile bilgisayara taktığımda USBC diye bir dosya ve yaklaşık boyutu 3gb kadar duruyor. O dosya bütün resimlerim ve videolarımın olduğu dosya idi sanırım ve açılmıyor. Çok acayip bir durum yani. Hem açılmıyor hemde uzantısı neyi hiç birşey belli olmuyor. Yardımcı olabilecek var mı acaba? --- Not: Satırlar arası aşağı inemiyorum. Ekleme ekranında direk yazılarımı yanyana ekliyor.

HarunT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim de birçok kez başıma gelen bir olay.Ancak hiçbir zaman asıl çözüme erişemedim.Öncelikle o hafıza kartına hiç veri yazmadı isen, dosya kurtarma programlarını kullan ancak taratırken derin arama veya ona benzer seçenekler varsa onu seç,biraz uzun sürecektir ancak işini görür.Bu cihaz beni kanser ediyordu en az 10 kere yapmıştır aynı şeyi :D,haydi kolay gelsin

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=158032]HarunT[/MENTION] aynen dediğin gibi bir arkadaşıma danıştım. Oda EASUS Data Recovery programını yolladı. İnanır mısın 8 GB lık hafıza kartından teeeee eskilere kadar toplam 15.20GB veri çıkardı. İnanılmaz birşey bu ya. 3 Sene öncesinde koyduğum resimler var. Hala daha klasöre çıkartıyo kim bilir daha neler gelecek :) Teşekkürler sanada.

HarunT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birşey değil her zaman, ben bu işi yapmayı bilemediğimden 2 aylık resim ve video arşivimi kaybetmiştim onu bilirim :D