5800 Ev Ekranı Teması Sorunu

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
31.0.8 güncellemesini yaptıkran sonra Rehber Çubuğu temasında söyle bir sorun oluyor ;

34ou6nt.jpg

Rehberden herhangi biri eklenemiyor tıkladıgın zaman ekran gidip geliyor.

Yeni güncellemeyle geçer demiştim ama 3.0.101 güncellemesini yaptım yine aynı formattan baska çözüm önerisi olan varmı ?

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Güncelleme esnasında hafıza kartı cihazda takılı mıydı?

LaMuCi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bu sorunu bende yaşadım bir yazılımın silinmmiş servis onu yükleyince düzeldi. tam olarak bilgi vermediler.

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Evet takılıydı

Hafıza kartında yüklü uygulamalar güncelleme esnasında bazen bu tür sorunlara neden olabiliyor. Özellikle son dönemde 5. Sürüm Symbian ile bu sorun tavan yaptı. Muhtemelen Phoenix türevi bir uzman yazılımla hafıza kartını çıkarıp yeniden flashlamak çözüm olacaktır. Ancak box kullanmadan bu riski almak ne kadar mantıklı orası tartışılır. Formatla demiyorum ama en güvenli ve zahmetsiz yol olarak görünüyor bu işlemi evde yapacaksan. Son olarak şunu da belirteyim güncellemelerde ve format sırasında hafıza kartını çıkarın. Mass memory varsa cihazınızda öncesinde yedekleyip burayı da temizlemek daha güveli olacaktır.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Evet kasan çok güzelmiş :D

Cam'in parmalamadıgı tek acı bu şekildeydi :) Teşekkürler :D

Hafıza kartında yüklü uygulamalar güncelleme esnasında bazen bu tür sorunlara neden olabiliyor. Özellikle son dönemde 5. Sürüm Symbian ile bu sorun tavan yaptı. Muhtemelen Phoenix türevi bir uzman yazılımla hafıza kartını çıkarıp yeniden flashlamak çözüm olacaktır. Ancak box kullanmadan bu riski almak ne kadar mantıklı orası tartışılır. Formatla demiyorum ama en güvenli ve zahmetsiz yol olarak görünüyor bu işlemi evde yapacaksan. Son olarak şunu da belirteyim güncellemelerde ve format sırasında hafıza kartını çıkarın. Mass memory varsa cihazınızda öncesinde yedekleyip burayı da temizlemek daha güveli olacaktır.

Teşekkürler Ahmet ama hiç riske girmesem daha iyi olacak gibi :) Böyle kullanayım artık veya farklı bir sorun daha çıkarsa garantiye gönderip orda yaptırırım.

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Teşekkürler Ahmet ama hiç riske girmesem daha iyi olacak gibi :) Böyle kullanayım artık veya farklı bir sorun daha çıkarsa garantiye gönderip orda yaptırırım.

Rica ederim ne demek.
Bu arada şunu da yazmadan geçemeyeceğim.
Birçok teknik servis format atıp veriyor zaten müşteri memnuniyeti pek de umurlarında değil. Ya da müşteri memnuniyetini garanti ile yapılmış olması olarak algılıyorlar. Düşünün bunu teknik servis konusunda ülkemizdeki en iyi firmalardan biri olan Nokia yapıyor. Diğerlerinin halini var sen düşün.
Neyse bilgilerini yedekle format at çok canını sıkarsa. En garanti yol bu gibi görünüyor.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Fazla bişeyde kurmadım zaten olmazsa format atarım artık ,rehber çubuğuyla kullanmak baya pratik oluyordu.