GhosT57
Profesör
30xx serisi alamıyorsanız ortadaki belki. Hangi siteden baktınız?hocam biraz ona ısınmıştım, bütçeden dolayı. peki 460 tl farkla mech yerine gaming x almaya değer mi sizce?
30xx serisi alamıyorsanız ortadaki belki. Hangi siteden baktınız?hocam biraz ona ısınmıştım, bütçeden dolayı. peki 460 tl farkla mech yerine gaming x almaya değer mi sizce?
güzel espiri hocamBelki sistemi nedir diye bakıyordur. Eğer bilmiyorsa.
800e değer diyorsun dimi hocam...@vuralemre, tamam mediamarkt sa sorun olmaz. Asus RTX 2060 Turbo tercih edebilirsiniz. RTX 3000 serisi bana fazla diyorsanız. Bir de sisteminizde iyiymiş. Ekran kartı düşük kalır ona ama sen bilirsin. Yani RTX 2060 alabilirsin, sorun olmaz. ?
2.el konusunda bilgim yok, yalan söylemeyeceğim. Ama pci 4.0 yada 8GB olduğuna bakma, RX 5500 XT'nin. RX 5500 XT, GTX 1650 Super gücünde iken, RTX 2060 ise tabii ki iyi fark atıyor, FPS'de. Ray tracing önemli değil ama DLSS teknolojisi FPS için önemli. DLSS sayesinde daha çok FPS alabilirsiniz.800e değer diyorsun dimi hocam...
peki sonra 2.el satışları hakkında bir fikriniz var mıdır. 5500xt'nin pci 4.0 desteğinin bir espirisi var mı sizce? zaten bu listedeki hiç bir kart pci 3.0'ı bile zorlamaz mı diyorsunuz? 5500xt'nin yeni oluşu avantaj mıdır?
Vuralemre yazmış, bir arkadaşımın imkanı diye. Oku onun yazdıklarını. RTX 2060 alabilirken, ben GTX 1660 Super almazdım.@vuralemre, 1660 Super önerimdir, yukarıda linkini attım. %9.5 darboğaz yazıyor. Ne kadar ekmek, o kadar köftedir. 1650 ile 1650 Super arasında bile fark var, 800TL fazla verirsen daha iyi olur. RAM yeterli zaten.
@Justinianus I The Great, MediaMarkt'ta stok yok.
Bana en ucuzundan, yorum içeren bi' link atsana bakim. Fiyatına beraber bakalım, 3600 TL RTX 2060'ı nereden bulduğunu konu sahibi söylemedi, büyük ihtimalle 2.el olmalı. Ben de bütçesini daha fazla aşmasın diye 1660 Super önerdim zaten, eğer aşabilirse veya 2.el sorun değilse önerebilirimOku onun yazdıklarını. RTX 2060 alabilirken, ben GTX 1660 Super almazdım.
ben ödeyeceğim hocam, dolambaçlı işler yapmıyorum gerçekten fiyat bu. aldığımda görüntü atarım nasipse. kendisinin iskontosu var ayarlarım dedi, fiyat uygunsa o zaman zaten kaçırmamalıyım , doğru mudur?Bana en ucuzundan, yorum içeren bi' link atsana bakim. Fiyatına beraber bakalım, 3600 TL RTX 2060'ı nereden bulduğun konu sahibi söylemedi, büyük ihtimalle 2.el olmalı. Ben de bütçesini daha fazla aşmasın diye 1660 Super önerdim zaten, eğer aşabilirse veya 2.el sorun değilse önerebilirim
Edit: Ekran kartının fiyatını siz mi ödeyeceksiniz, yoksa arkadaşınız mı?
Ne kadar indirim yapacak? % mi, TL mi? Sizin net bütçeniz nedir, 2.el olması sorun yaratır mı?ben ödeyeceğim hocam, dolambaçlı işler yapmıyorum gerçekten fiyat bu. aldığımda görüntü atarım nasipse. kendisinin iskontosu var ayarlarım dedi, fiyat uygunsa o zaman zaten kaçırmamalıyım , doğru mudur?
bana ilk mesajımdaki son fiyatları verdi hocam..Ne kadar indirim yapacak? % mi, TL mi? Sizin net bütçeniz nedir, 2.el olması sorun yaratır mı?
Konu sahibinin yazdıklarını okuyabilirsen görürsün. Bir önce okuyun sonra cevap verin. ?Bana en ucuzundan, yorum içeren bi' link atsana bakim. Fiyatına beraber bakalım, 3600 TL RTX 2060'ı nereden bulduğunu konu sahibi söylemedi, büyük ihtimalle 2.el olmalı. Ben de bütçesini daha fazla aşmasın diye 1660 Super önerdim zaten, eğer aşabilirse veya 2.el sorun değilse önerebilirim
Edit: Ekran kartının fiyatını siz mi ödeyeceksiniz, yoksa arkadaşınız mı?
Okudum zaten, benim anlamadığım kısmı anlatmanı istiyorum.Konu sahibinin yazdıklarını okuyabilirsen görürsün. Bir önce okuyun sonra cevap verin. ?
anlamadığınız yer neresi üstadOkudum zaten, benim anlamadığım kısmı anlatmanı istiyorum.
Yahu benim anlamadığım yer yok, ben soru sordum diye "önce okuyun sonra cevap verin. ?" falan yazmış. Çok güldürüyor beni. Sen hangi ilçede oturuyorsun?anlamadığınız yer neresi üstad
önce il sormanız gerekmez miYahu benim anlamadığım yer yok, ben soru sordum diye "önce okuyun sonra cevap verin. ?" falan yazmış. Çok güldürüyor beni. Sen hangi ilçede oturuyorsun?
Adam dolandırıyorlar resmen. RX 5600 XT Sapphire Pulse ekran kartı Vatan Bilgisayarda sıfır olanını 2800TL veya üzeri fiyatlara satıyorlardı. Tabii ki stok bitti. Ama o ilanı koyan ise 2.eli 4000 TL'ye satıyor!@vuralemre, bazıları sadece ili yazıp kaçıyor, o yüzden öyle dedim. Muğla'da 2 ekran kartı buldum; birisi RX 580 kartına 3650 TL gibi saçma bir fiyat yazmış, diğeri de 5600 XTBuyrun: Sapphire Pulse RX 5600 XT [202SA] - Sapphire Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 894314829
Not: Kartı elden teslim alsan iyi olur, çalışıp çalışmadığını kontrol et![]()
Aynı kart Sinerji'de 3895 TL, iki sitede de stok var yazıyor, tuhaf. Vatan'ın nasıl bu kadar ucuza sattığını merak ediyorum. Acaba çok fazla stok mu var, ya da kartları satamıyorlar mı?Ama o ilanı koyan ise 2.eli 4000 TL'ye satıyor!
Onu bilmiyorum ama bazenleri Vatan'da ucuz olabiliyor. Bir kaç haftadır fiyatı 2.800-2.900 veya üzeriydi. Tabii ki şimdi stok sıkıntısı var diye fiyat arttırmışlardır, diğer mağazalar.Aynı kart Sinerji'de 3895 TL, iki sitede de stok var yazıyor, tuhaf. Vatan'ın nasıl bu kadar ucuza sattığını merak ediyorum. Acaba çok fazla stok mu var, ya da kartları satamıyorlar mı?
Belki de Sapphire kartlarının sorunlu olduğunu düşünüp almıyor olabilirler, Recep Baltaş'ın bi' konusu vardı Sapphire ile ilgili.Onu bilmiyorum ama bazenleri Vatan'da ucuz olabiliyor. Bir kaç haftadır fiyatı 2.800-2.900 veya üzeriydi. Tabii ki şimdi stok sıkıntısı var diye fiyat arttırmışlardır, diğer mağazalar.
Tabii ki RTX 2060'ı seçin. RX 5600 XT 2.ele o kadar verilmez.peki şimdi tekrar konunun özünde devam edecek olursam.. mediamarkt sıfır 2060 turbo mu? yoksa aynı fiyata 2.el sapphire 5600xt mi... (herhalde 3700 3800 gibi bir fiyata verir 2.el olan
2060 var mı stokta?peki şimdi tekrar konunun özünde devam edecek olursam.. mediamarkt sıfır 2060 turbo mu? yoksa aynı fiyata 2.el sapphire 5600xt mi... (herhalde 3700 3800 gibi bir fiyata verir 2.el olan
Ben niyetli değilim, 3600+2060 Super içeren süper bi' sistem dizmek istiyorum. Bu yıl içinde halletmek istiyorum, bilgisayar kötü olunca diğer işlerimi de halledemiyorum. İndirimlerle birlikte toplayabileceğim en ucuz sistemi toplamak istiyorum diyebilirim. Tabi kendi alın terimle, biraz da üstüne ekleriz. Biraz da konu öne çıksın ve başkaları da yorum yapsın istiyorumSiz de mi niyetlisiniz, bu konuda takılı kaldınız, sizin için de danışayım isterseniz.
Hocam yükte sıcaklık değerlerinden korktuğum için 5500xt gaming x ya da 5600xt şeklinde düşünüyorum.. bakalım ptesi ola hayrola...Ben niyetli değilim, 3600+2060 Super içeren süper bi' sistem dizmek istiyorum. Bu yıl içinde halletmek istiyorum, bilgisayar kötü olunca diğer işlerimi de halledemiyorum. İndirimlerle birlikte toplayabileceğim en ucuz sistemi toplamak istiyorum diyebilirim. Tabi kendi alın terimle, biraz da üstüne ekleriz. Biraz da konu öne çıksın ve başkaları da yorum yapsın istiyorumMediaMarkt'ta stokta 2060 göremedim, eğer bulursanız söyleyin. Bulamazsanız da üstte attığımız 5600 XT'yi alıp geçin.
Peki turbo olması yani tek fanlı olması yarın günde 12 saat üzeri güçlü oyunlarda problem çıkartır mı. Sıvı soğutmayla gpu ne kadar ısınırsa ısınsın soğutma mümkün müdür.o fiata 2060 alabiliyorsan ve bütçen max. bu ise, sakın kaçırma.
kart tam olarak buO kartın bi linkini atsana.
mesajınızdan algıladığım 2060 turbo modelinin o fiyata bir avantaj olduğu. doğru mudur..O kartın bi linkini atsana.