55"Led Tv Tavsiyesi Yardıma İhtiyacım var...

Rakkate

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selam Arkadaşlar Uzun Zamandır buradayım ama pek konu açmam yorum yazmam :) ama günde en az 1 kere siteyi ziyaret eder yorumları keyifle okurum. Şimdi benim yardıma ihtiyacım var. Salonumdaki emektar tv mi değiştirmek istiyorum. Biraz araştırdım ve aşağıdaki 4 modele kadar indirgedim. Hadi Bakalım yorumlarınızı bekliyorum.

SAMSUNG UE-55H7000 - (smart tv-3d-800hz)
SAMSUNG UE-55H6410 - (smart tv-3d-400hz)

LG55LB870V (Smart tv-3d-1000hz)
LG55LB730V (smart tv-3d-800hz)

samsunglar telefonla iletişim kurması, cep telefonun dan kumanda edilmesi gibi konularda biraz aklımı çelmiyor değil. tabi lg oranla fiyatları biraz daha yüksek. önerilerinizi bekliyorum.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
LG özellikle 2014 çıkışlı LB serisiyle çok iyi iş çıkardı. İlk def LB serisinde webos işletim sistemi kullandı. Bu işletim sistemi diğerlerine göre daha stabil ve daha kararlı. 3D ve Smart konusunda da LG oldukça başarılı. Mobil telefonlar için MHL gibi özellikler de mevcut. Alternatif olarak Sony düşünebilirsiniz. Ben PS4 için Sony kullanıyorum oldukça memnunum.

http://www.hepsisony.com/?urun-7167-sony-kdl-55w815b-3d-led-tv

Rakkate

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
basbelası>yorum için teşekkür ederim. Sony`niye biraz soğum. Elbette siz kullanıcısı olarak daha iyi bilirsiniz ancak ben kalitesinden çok marka açısından uzak duruyorum :) Bende de PS var :) Fırsat buldukça ki uzun aralıklarda olur bu GranTurismo dan başka bişey oynamam... ilk yorumda da yazdığım gibi fiyat olarak LG çok daha uygun samsung un bana Lg oranla biraz daha yakın olmasının nedeni marka bilinirliği ve cep telefonu uyumluluğu... :)