51Cube U25GT Rom Yükleme

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Şifremi unuttum tabletin arkasında reset tuşu var ama basınca kırmızı ünlem işaretli android simgesi çıkıyor yeniden açınca tekrar parola soruyor ben de rom yüklemeye karar verdim Rockstar Batch Tool ile rom yüklemek için pc'ye bağlıyorum tableti görüyor switch'e bastığım anda tablet kapanıyor upgrade'e bastığımda "This operation didn't do because of no device" hatası veriyor yardım edin nasıl rom yükleyebilirim?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım cihazın usb driverlarını yüklemen gerekiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam
tabletini komple kapat.
power adaptörünü tak
usb kablonu teblet ile bilgisayara bağla
tablet kapalı iken tabletin arkasındaki reset tuşuna bir kere bas .(tableti rom yukleme modunda açabilmek için)
tablette hareket olmayacak bilgisayarın ise usb belleğin driverini yüklemeye çalışacak.
eğer tabletin driverini yüklemediysen rktool programının içerisinden manuel tanıtabilirsin
sonra rktool programını çalıştırdığında device 1 aktif olacak(yeşil renk olacak)
daha sonra romunu yuklemeye baslayabilirsin
senin aldığın hatanın sebebi tableti rom yükleme modunda açmadığından programın cihazı görmemesi
yapamazsan tekrar yaz yardımcı olmaya çalışırım

(not : cihazı rom yukleme modunda açtığında ve driveri duzgun yuklediğinde bilgisayarın aygıt yoneticisinde "class for rock usb divaces" in altında "RockUsb divace " sanki düzgün yuklenmemis gibi soru işaretli gozukecek . bu problem degil. onemli olan rk tool programını actıgında aygıtının tanımlanması (yeşil olması))

Gokhan3404

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar bana rom dosyası lazım güncel link olursa sevinirim
--- Gönderi Güncellendi ---
Link kırık bilgi veriyor biraz acil yardım lazım ☺