Jon Snow
Winter is Coming
Arkadaşlar merhaba, 5000 tl ye kadar telefon almak istiyorum. Önem verdiğim kriterler kamera, tasarım ve performans. S10 lite a baktım biraz ama pek hoşuma gitmedi. Sizin önerileriniz nelerdir?
Antutu da bazı telefon ayarları ile daha yüksek ve daha düşük puan alabiliyorsunuz.hiç düşünmeden mi9 derim antutu puanı iphoneXS max ile kafa kafaya kendim kullanıyorum
?bir soru sordum bakar mısınız acil lazm
Mi 9t pro ya baktım da sorunları var diyorlar emin olamadım.s10 lite yada mi 9t pro düşünebilirsin.
konusunu açtım bakar mıısnız?
Op 7t hoşuma giden bir telefon da 5500 e değer mi?S10 lite alınmaz.
OP7T öneririm kesinlikle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Antutu da bazı telefon ayarları ile daha yüksek ve daha düşük puan alabiliyorsunuz.
Yani gerçekçilik payı yok.
alabileceğin en iyi telefon sd855+ ile oneplus 7t onun dışında mi9 ve s10 lite olabilir mi note 10 almaktansa bunlar daha iyi olur benceArkadaşlar merhaba, 5000 tl ye kadar telefon almak istiyorum. Önem verdiğim kriterler kamera, tasarım ve performans. S10 lite a baktım biraz ama pek hoşuma gitmedi. Sizin önerileriniz nelerdir?
değerOp 7t hoşuma giden bir telefon da 5500 e değer mi?
alabileceği
n en iyi telefon sd855+ ile oneplus 7t onun dışında mi9 ve s10 lite olabilir mi note 10 almaktansa bunlar daha iyi olur bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
değer
iPhone XS deki A12, Mi9 daki sd855 i bırakın Sd855 Plus dan daha iyi bir işlemci.hiç düşünmeden mi9 derim antutu puanı iphoneXS max ile kafa kafaya kendim kullanıyorum
Oneplus 7T öneririm.Arkadaşlar merhaba, 5000 tl ye kadar telefon almak istiyorum. Önem verdiğim kriterler kamera, tasarım ve performans. S10 lite a baktım biraz ama pek hoşuma gitmedi. Sizin önerileriniz nelerdir?
pop up kameradansa 7tdeki kamera daha çok hoşuma gidiyor. 7tde 855+ 7proda 855 var.Xiaomi mi a2 kullanıyorum biraz bıkkınlık geldi aslında Op 7t i düşünebilirim de op7 pro ile çok fark var mı arasında sizce tasarım olarak 7 pro daha hoş duruyor.
O bütçede en alınabilir telefon.Op 7t hoşuma giden bir telefon da 5500 e değer mi?
1-one plus 7t 2-iPhone se 2 3-s10 lite 4-note 10 lite 5-mi note 10Arkadaşlar merhaba, 5000 tl ye kadar telefon almak istiyorum. Önem verdiğim kriterler kamera, tasarım ve performans. S10 lite a baktım biraz ama pek hoşuma gitmedi. Sizin önerileriniz nelerdir?
S10 lite.Arkadaşlar merhaba, 5000 tl ye kadar telefon almak istiyorum. Önem verdiğim kriterler kamera, tasarım ve performans. S10 lite a baktım biraz ama pek hoşuma gitmedi. Sizin önerileriniz nelerdir?