İOS Seviyorsan Ve Eski İphone 6/7 Tasarımlarına Bayılıyorsan İphone SE 2020 Hem Özellikleriyle Hemde Ekosistemiyle En Az 6 Sene Ömrü Olan Mükemmel Bir Apple Cihazıdır
Tabi Madalyonun Ters Yüzü Var Eğer Ben Android Seviyorum Büyük Ekran Seviyorum Diyorsaniz Size 3 Önerim Olucak
1-Galaxy S10 Lite : Bu Cihaz Gerek Sahip Olduğu Snapdragon İşlemci Gerek Android 13 Sürümüne Kadar Toplam 3 Yıl Destek Alması Gerek Sezgisel OneUI Arayüzü İle Tam Bir Canavar O Yüzden Tavsiye Ediyorum Tek Dezavantajı Hoparlör Kalitesi Ve Malzemelerdir Malesef Amiral Gemisi Kalitesi Yok.
2-Galaxy S10 Plus : Bu Cihaz Tam Bir Amiral Gemisi Gerek Öndeki Çift Lensi Gerek Yeni Nesil Tasarımı Gerek Yüksek Kalitedeki Hoparlörü Mükemmel Bir Kaliteye Sahip Fakat Reddetmemek Lazım Bunun Yanı Sıra İçindeki Exynos 9820 İşlemcisi Beraberinde Türk Telekom,Turkcell Hatlarinda Meydana Gelen Bir Şebeke Sorunu Sinyalin Az Çekmesi Problemi Ekran Kapalıyken Aşırı Pil Tüketmesi Gibi Ufak Ama Hayati Sorunlar Taşıyor Onunda Yanı Sıra İşlemcinin Ve Cihazın 2 Yaşına Girmek Üzere Olması Ayrı Bir Konu Eğer Bu Sorunlar Sizin İçin Önemli Değilse 2-3 Senelik Uzun Ömürlü Olmayan Bir Cihaz Arıyorsanız S10+ Gerçekten Tam Anlamıyla Performans Alabiliceğiniz Bir Canavar
3 - Mi Note 10 Lite : Bu Cihazda Bir Alternatif Bir Amiral Gemisi Fiyatından Satiliyor Ama Amiral Gemisi İle Uzaktan Yakindan Alakasi Yok Eğer Xiaomi Bir Cihaz İstiyorsaniz Yinede Mükemmel Bir Fırsat Olucaktır.