5000 TL Gaming Laptop

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan palsak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

palsak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba! Lar bu iki model araından hangisini almalıyım yardım lütfen
Yada bu fiyatlara yakın ne alabilirim

palsak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Monster düşünmüyorum hocam dell asus acer ve hp fiyat olarak bu iki ürün uygun geldi
Bir de optane nedir hp de ki?
Hp ve acer ı kasa olarak ta çok beğendim aşırı oyun birisi değilim arada pubg cs go ve beni 4-5 yıl götürsün istiyorum

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Monster düşünmeme sebebiniz nedir? İki üründen de kaliteli.

palsak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hocam kasası hoşuma gitmedi daha kaliteli biliyorum da acer ve ho nin kasa daha çok hoşuma gitti

palsak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Monster düşünmeme sebebiniz nedir? İki üründen de kaliteli.
Görkem bey bana acil lazım en başta video ders ve arada oyun için lazım
Bugün media mark ve vatana gittim alınacak gibi değil hepsiburada n11 gibi sitelerle arada bariz 1000-2000 fiyat oynuyor almadan döndüm ve kafamdaki ipuçlarını silmek için sizin gibi bilgili arkadaşlardan yardım alayım dedim

siannn

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Görkem bey bana acil lazım en başta video ders ve arada oyun için lazım
Bugün media mark ve vatana gittim alınacak gibi değil hepsiburada n11 gibi sitelerle arada bariz 1000-2000 fiyat oynuyor almadan döndüm ve kafamdaki ipuçlarını silmek için sizin gibi bilgili arkadaşlardan yardım alayım dedim
arkadaşım hangi serisi bilmiyorum ama acer nitro aldı. Oyun oynamamasına rağmen bilgisayarın arada turbo fanını açtığını söyledi. fakat memnun :)
Genel olarak kendiniz araştırın sonra bu konuya atın değerlendirelim :)

siannn

Asistan
Reaksiyon puanı
35
bu arada ona 4.5k verilmez. Tam özelliklerini de belirtmemişler :)

palsak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hocam iki ürün arasındayım şu an hp ve acer nitro ryzen işlemcili
Bilemedim anlamadım daha doğrusu?
Hp deki optane özelliği nedir ne değildir ayrıca ruzen işlemcilerde ısınma çok az intele göre acer mı alsam dedim kararsızım

palsak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Nasıl bir ürün hocam baya popüler başka forumda baktım da oyun olmaz bunu alırsam ayrıca ram i de 8 ekleyip 12 yapmışlar sorunsuz çalışıyormuş fiyatda uygun
Ama alırsam oyun oynayamazsam pişmanlıkta olur sanki?

siannn

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Nasıl bir ürün hocam baya popüler başka forumda baktım da oyun olmaz bunu alırsam ayrıca ram i de 8 ekleyip 12 yapmışlar sorunsuz çalışıyormuş fiyatda uygun
Ama alırsam oyun oynayamazsam pişmanlıkta olur sanki?

oynatacağını düşünmüyorum :) cern reisin önerdiği bilgisayar uçar fakat. Neden laptop?

palsak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Hocam bu siteyi ilk kez görüyorum kargo gümrük olayı ve süresi ne kadar güvenilir mi??
Newegg evet güvenilirdir. Gümrükte takılmaz çünkü 5300TL'nin içinde vergi ve kargo parası mevcut. Sitesinde 3-5 iş günü içinde teslim edilir yazıyor.

palsak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Newegg evet güvenilirdir. Gümrükte takılmaz çünkü 5300TL'nin içinde vergi ve kargo parası mevcut. Sitesinde 3-5 iş günü içinde teslim edilir yazıyor.
Hangi ülkeye ait hocam gönderimi nasıl olacak ptt filan

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Hangi ülkeye ait hocam gönderimi nasıl olacak ptt filan
Amerikadan geliyor Türkiye'ye girdiğinde kim getiriyor bilmiyorum. Ama kargo sürecini Newegg sahipleniyor yani Türkiyedeki kargo şirketinden kaynaklanan bir problemde kullanıcı mağdur olmuyor.

palsak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hocam ben biraz şanssız bir adamım şimdi al bekle gelir gelmez extra para isterler.ki bunu yaşayan arkadaşlar varmış yokmu başka önerebileceğiniz ürün ?? Bunun gibi sağlam ve güzel bir ürün

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Hocam ben biraz şanssız bir adamım şimdi al bekle gelir gelmez extra para isterler.ki bunu yaşayan arkadaşlar varmış yokmu başka önerebileceğiniz ürün ?? Bunun gibi sağlam ve güzel bir ürün
Orası size kalmış. Ben öneride bulundum.

palsak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
HP Pavilion Gaming 15-BC300NT Intel Core i7 7500U 8GB 1TB GTX950M Windows 10 Home 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 2PK36EA

palsak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bu ürün hakkında yorumlarınız benim için değerli almak üzerryim ne dersiniz arkadaşlar.

palsak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Acer Nitro AN515-42-R8DU AMD Ryxen 5 2500U 8GB 1TB + 128GB SSD Radeon RX560X Linux 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar NH.Q3REY.002
Bu ürün hakkında nedir yorumlarınız

siannn

Asistan
Reaksiyon puanı
35
hp laptop kullandım yeni değildi fakat bende olduğu gibi çoğu kullanıcısı ısınma sıkıntısı yaşadı çözümü olmayan acer monster msi düşünmenizi isterim eğer 5 milyar gerçekten verecekseniz msi düşünün derim işinin ehlidir

palsak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Üstteki ryzen işlemcili nasıl araştırdım i5-i7 arsı bir permormansı var diyorlar ısınma donma vs yokmuş serin çalışan bir işlemciymiş