5000 TL civarında laptop tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zzgokhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zzgokhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır, sizin alacağınız laptop sata portuna sahip, msata yok.

Olsun . Bende dediğin gibi bi ssd alırım benim işimi görür. İçine windows + bf4 + gtaV(çıkınca tabi) yükledimmi değme keyfime :) Hem bu arada sorayım sana ben bu laptopa dediğin ssd yi alıp taktıttıktan sonra içine de windowsu kurdurttuktan sonra kaç gb boş yer kalması gerekiyor ssd'nin içinde?(Kasma yapmaması için)

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Olsun . Bende dediğin gibi bi ssd alırım benim işimi görür. İçine windows + bf4 + gtaV(çıkınca tabi) yükledimmi değme keyfime :) Hem bu arada sorayım sana ben bu laptopa dediğin ssd yi alıp taktıttıktan sonra içine de windowsu kurdurttuktan sonra kaç gb boş yer kalması gerekiyor ssd'nin içinde?(Kasma yapmaması için)

SSD hardisk gibi şişmez isterseniz 1 GB kalsın. 220 GB kalır..

zzgokhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Önemli değil. Zaten 17 inç MacBook bulunmuyor.

Tavsiyeni bugün görerek değerlendireceğim.Saol

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hadi ya çok iyimiş ozaman. Benim şuanki laptopda 11gb boş yer var firefox kullanırken ekran donuyo arasıra.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

macbook air kesinlikle öneririm :)

Bakacağım artık bugün msi'ya ve apple'a.

zzgokhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Yine alıntı yapmak istemezdim kusurabakma. Bu gün msi ve apple için gittim gitmez olaydım :( Başıma bir de şimdi telefon surunu çıktı :( Telefonumu suya düşürdüm :crying: (Büyük ihtimalle gitti:()Yani bilgisayar işi biraz beklemek zorunda kaldı.
Senden bi tavsiye bekliyorum şöle güzelinden bi telefon olsun ama 2bini geçmesse fazla iyi olur. Foruma baktım millet S4/Apple 5/Xperia Z falan diyor. Bir de sence şimdi bi 2. el takoz alıp S5 'i beklemelimiyim??

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Yine alıntı yapmak istemezdim kusurabakma. Bu gün msi ve apple için gittim gitmez olaydım :( Başıma bir de şimdi telefon surunu çıktı :( Telefonumu suya düşürdüm :crying: (Büyük ihtimalle gitti:()Yani bilgisayar işi biraz beklemek zorunda kaldı.
Senden bi tavsiye bekliyorum şöle güzelinden bi telefon olsun ama 2bini geçmesse fazla iyi olur. Foruma baktım millet S4/Apple 5/Xperia Z falan diyor. Bir de sence şimdi bi 2. el takoz alıp S5 'i beklemelimiyim??

iphone 5s ülkemizde satışı var..

http://www.teknolojix.com/store/ProductDetails.aspx?productid=100622

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47

zzgokhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon konusunu daha önce birçok konuda defalarca tartıştık, çıkmamış bir telefon hakkında yorum yapamam. Daha önce ki konularda söyledim, test sonuçları yayınladım. Daha iyisi çıkana kadar en iyisi LG G2.

http://forum.shiftdelete.net/telefon-tavsiyeleri/341359-note-3%27-sony-experia-z1%27-lg-g2.html

Tamam sakin ol benim teknofuarım:) C7'mi özliyeceğimi hiç düşünmezdim ya :crying: Şimdi gitti 2bin lira :(
Neyse artık yarın bu dediklerine bi bakayım. umarım telim hayata geri gelir .(şu an kurumada)
Ya bi de yeri deil ama bu samsung 40 inç f6510 modeline kablosuz kulaklık takılabiliyor mu?(gece komşuları fazla rahatsız etmemek için)

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Tamam sakin ol benim teknofuarım:) C7'mi özliyeceğimi hiç düşünmezdim ya :crying: Şimdi gitti 2bin lira :(
Neyse artık yarın bu dediklerine bi bakayım. umarım telim hayata geri gelir .(şu an kurumada)
Ya bi de yeri deil ama bu samsung 40 inç f6510 modeline kablosuz kulaklık takılabiliyor mu?(gece komşuları fazla rahatsız etmemek için)

Stereo girişine takabilirsiniz..

http://www.kulaklik.com/Sennheiser-RS-160-Tam-Boy-Kablosuz-TV-Kulakligi_1763.html#0