Denizhan22
Öğrenci
Arkadaşlar edirne'de oturuyorum inceledim oneplus bulamadım.Sizce ne almalıyım xiaomi mi 10t baktım ama 2 sene içinde çöp olur falan diyorlar.Siz ne öneriyorsunuz ?
Oppo Reno 3 Pro,S10 lite,P30.Arkadaşlar edirne'de oturuyorum inceledim oneplus bulamadım.Sizce ne almalıyım xiaomi mi 10t baktım ama 2 sene içinde çöp olur falan diyorlar.Siz ne öneriyorsunuz ?
Oppo reno 3 pro almayı tercih ederdimSizce 6500 bütçe ayırıp iphone xr alırsam pişman olur muyum? Yoksa oppo reno 3 pro alıcam.
Yorumlarınız için çok teşekkürler
S10 Lite,Oppo Reno 3 Pro ve iPhone SE bakabilirsiniz.Arkadaşlar edirne'de oturuyorum inceledim oneplus bulamadım.Sizce ne almalıyım xiaomi mi 10t baktım ama 2 sene içinde çöp olur falan diyorlar.Siz ne öneriyorsunuz ?
Oppo Reno 3 Pro almanı tavsiye ederim.Sizce 6500 bütçe ayırıp iphone xr alırsam pişman olur muyum? Yoksa oppo reno 3 pro alıcam.
İphone se 2020 bataryası günü çıkarmıyor diyorlar.Yorumlarınız içi teşekkür ederim.
XR.Arkadaşlar uzun kullanım düşünüyorum sizce Xr mı s10 lite mı mi10t mi ?
S10 lite.Arkadaşlar uzun kullanım düşünüyorum sizce Xr mı s10 lite mı mi10t mi ?
Bütçenizi biraz daha artırabilirseniz Xr.Arkadaşlar uzun kullanım düşünüyorum sizce Xr mı s10 lite mı mi10t mi ?
XR öneririm.Arkadaşlar uzun kullanım düşünüyorum sizce Xr mı s10 lite mı mi10t mi ?