Gehrmann
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Iyi günler. Balığa felan gittiğimizde kafamıza takıp hem gece hem gündüz video çekebileceğimiz bir aksiyon kamerasına ihtiyacım var. Teşekkürler.
Gece çekimleri sadece gece görüşlü, kızıl ötesi led ışıklı kameralarda siyah-beyaz olarak ayarlanır, herhangi bir normal kameraya ışık desteği sunmaz iseniz gece çekiminde kumlanma olur ve netlik sağlanmaz. Satın alacağınız kamera ışık ile desteklemiş olacaksınız
Kendi mesajını mı kast ettin ?Bir üstteki yoruma dikkat etmedin sanırsam.
Evet benzer bir cevabı sende vermişsin. Ekstra olarak aşağıdakini demişsin ama geri kalanı benim yorumun aynısı gibi.Kendi mesajını mı kast ettin ?
Gece çekimleri sadece gece görüşlü, kızıl ötesi led ışıklı kameralarda siyah-beyaz olarak ayarlanır,
Senin yazdığından bana ne, sana bir şey söyleyen olmadı ki hemEvet benzer bir cevabı sende vermişsin. Ekstra olarak aşağıdakini demişsin ama geri kalanı benim yorumun aynısı gibi.
Bu kamera dediğiniz üstteki eken marka olan mı?Bu kamera bende de var. Gündüz çekimleri bir gopro kadar olmasa da iyi. Gece çekimleri ise hangi aksiyon kamerasını alırsanız alın kumlu olacaktır. Bunun önüne geçmek için led lamba almanız gerekir.
Konuşmada bir sorun bulunmuyor ama konu ile ilgisiz yazılar yazılmaz. Ayrıca konu ile benzer içerik tavsiyesinde bulunulsa bile, sitede “benzer tavsiyede bulunulmaz bu yasak” diyen kimse olmaz, sadece siz böyle bir konu ortaya attınız. Konu ile tavsiyenizi verirsiniz, vermiyorsanız boş yere bu bahsettiğiniz konuyu uzatmanın gereği bulunmuyorBen sadece benzer bir yorumun zaten yapıldığını söylüyorum. Üsluba dikkat edersen sevinirim.