500 Internal Server Error

Cochineal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha önceden hiç bir sorun yoktu bugün ne olduysa siteme giremiyorum.Aldığım hata şu ;
Internal Server ErrorThe server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@privateking.net and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Bugün sunucu değiştirildi,hosting firmasıyla görüştüm klasör izinlerini değiştir dediler.Değiştirdim,sorun hala geçmedi ve yapabilecekleri bir şey olmadığını söylediler.Sorunun kaynağını,nasıl çözebileceğimi bilen birisi yardımcı olabilir mi ?

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Seo ile alakalı bir durum site sistemini tam olarak söylermisin joomla wordpress vs.

Cochineal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Seo ile alakalı bir durum site sistemini tam olarak söylermisin joomla wordpress vs.

Hiç bir mod vs. kurmadım sadece foruma yönlendirme yaptım siteye girince,sorun olsaydı daha önceden olurdu yeni yapmadım ki.Benden kaynaklandığını düşünmüyorum.SMF kullanıyorum bu arada.

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Hatanın tam olarak neden kaynakladığını öğrenmek için seçenekleri azaltarak ilerleyelim
Ftp de .htaccess uzantılı bir dosya var mı varsa bilgisayarına yedekleyip silermisin.

Ayrıca konuyu yanlış yere açmışsın.

Cochineal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hatanın tam olarak neden kaynakladığını öğrenmek için seçenekleri azaltarak ilerleyelim
Ftp de .htaccess uzantılı bir dosya var mı varsa bilgisayarına yedekleyip silermisin.

Ayrıca konuyu yanlış yere açmışsın.

Farkındayım ama uygun yer bulamadım :) .htaccess diye bir dosya var arama yaptığımda çıkıyor ama ben bu dosyayı göremiyorum hosting firmasıda aynısını söylemişti.

Edit:Klasör izinlerini 7 5 5 yaparak çözdüm ama site çok geç açılıyor :) neyse yardımın için teşekkürler konu silinebilir.

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
filezilla,cuteftp vs benzeri bir program ile ftp ye gir sen göremiyorsan hosting firman görür o silsin veya içindekileri silerek aşağıdaki kodları eklesin
sorun bence ondan kaynaklanıyor.

Kod:
RewriteEngine on
RewriteRule  ^([a-z0-9_\-]*-(f|all)[0-9]+(p[0-9]+|/index[0-9]*)?\.html)$ forumdisplay.php/$1  [QSA,L]
RewriteRule ^([a-z0-9_\-]*-(t|p)[0-9]+(p[0-9]+|/index[0-9]*)?\.html)$  showthread.php/$1 [QSA,L]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(index\.php|\.css)  [NC]
RewriteRule ^(archive|sitemap)/(.*)$ $1/index.php/$2 [QSA,L]

Hosting firması hangi paneli kullanıyorsa dosya yöneticisi gibi bir bölüm vardır o bölümden girerekte .htaccess dosyasını bulabilirsin.

Kolay gelsin