TheChild
Profesör
Bu fiyat aralığına en uygun olacak tavsiyenizi alabilir miyim ?
@Görkem Say
@EFI Shell
@CapScroLL
@IDisaster
@Görkem Say
@EFI Shell
@CapScroLL
@IDisaster
Bu fiyat aralığına en uygun olacak tavsiyenizi alabilir miyim ?
@Görkem Say
@EFI Shell
@CapScroLL
@IDisaster
Çoğu kimse gibi bende de Acer’a karşı bir ön yargı oluştu , sizce monitör konusunda başarılı mı ?Acer Nitro QG221Qbii 21.5" 75Hz 1ms (Analog+HDMI) FreeSync Fiyatı
Acer Nitro QG221Qbii 21.5" 75Hz 1ms (Analog+HDMI) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
LG'nin de 75HZ Freesync'li monitörü var ve bu bütçe aralığında diye hatırlıyorum.Çoğu kimse gibi bende de Acer’a karşı bir ön yargı oluştu , sizce monitör konusunda başarılı mı ?
Oyun için bu da olabilir.Acer Nitro QG221Qbii 21.5" 75Hz 1ms (Analog+HDMI) FreeSync Fiyatı
Acer Nitro QG221Qbii 21.5" 75Hz 1ms (Analog+HDMI) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Eğer akıcı oyunlarda ekrana kilitleniyorsanız fark edilebilir derecede ghosting olabiliyor, tabi bu ms değerine göre seçim yapmak genel kullanım için gereksiz olur fakat oyunlarda fark edilebiliyor.Şu konuya göre 1ms ile 5ms’in farkı olmuyormuş 75Hz’de eğer doğru anlamış isem. Ozaman 5 MS almak daha mantıklı değil mi ? Daha uygun fiyatlılar![]()
Monitör Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler..
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere çok karıştırılan ve yahut monitör tercih etmenizdeki önemli unsurlardan bahsedeceğim. Bahsedeceğim konular kısaca şu şekilde: -Hz Değeri -Ms Değeri -Panel Seçimi -Büyüklük -Pivot Özellikleri -Freesync - G-sync -Curved - Flat -Çözünürlük -İnput Lag...forum.shiftdelete.net
5ms - 1ms farkını 75hz de anlamak akıl karı değil. Deneyimleyip oluşturdum ben o makaleyi. 144hz iki monitörde 5ms 1ms farkını dahi anlayamadım. 1ms olan TN panel idi, 5ms olan IPS ms farkını anlamasam da IPS kalite farkı direk göze batıyordu.Şu konuya göre 1ms ile 5ms’in farkı olmuyormuş 75Hz’de eğer doğru anlamış isem. Ozaman 5 MS almak daha mantıklı değil mi ? Daha uygun fiyatlılar![]()
Monitör Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler..
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere çok karıştırılan ve yahut monitör tercih etmenizdeki önemli unsurlardan bahsedeceğim. Bahsedeceğim konular kısaca şu şekilde: -Hz Değeri -Ms Değeri -Panel Seçimi -Büyüklük -Pivot Özellikleri -Freesync - G-sync -Curved - Flat -Çözünürlük -İnput Lag...forum.shiftdelete.net
75hz de ghosting fark edebiliyorsunuz yaniEk.
Güvenilir bir kaynaktan bulabilirsen bu fiyata 2. el güzel bir şeyler bulabilirsin ama satıcı gerçekten güvenilir olmalı. Mesela ben ekran kartını 2. el olarak Adeks Store'dan almıştım, bu tür yerler bulmak pek kolay değil ama hem temiz hem kurtulmak için ucuza satıyorlar.
Eğer akıcı oyunlarda ekrana kilitleniyorsanız fark edilebilir derecede ghosting olabiliyor, tabi bu ms değerine göre seçim yapmak genel kullanım için gereksiz olur fakat oyunlarda fark edilebiliyor.
Rekabetçi oyunlar oynamıyorum. Cs , valorant PUBG vs vs.Oyun oynanmayacak ise sadece gezinip ve arada forumu yoklayacak iseniz ve arada hikayeli oyunlar oynayacaksanız en iyi tercih
AOC 24B1XH 23.8" 8ms (Analog+HDMI) Full HD IPS Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
AOC 23.8 24b1xh Ips Fhd 7ms Hdmı Vga yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Monitör olacaktır. Eski kullandığım monitör ve gayet memnundum. IPS Panel 250cd parlaklık ve zarif bir monitör.
Fakat dediğim gibi kullanım amacı sadece oyun odaklı bir monitör için pek mantıklı tercih olmayacaktır.
Ekran sırtım freesync destekliyor fakat monitör olarak freesync almasam sence çok sıkıntı çeker miyimLG'nin de 75HZ Freesync'li monitörü var ve bu bütçe aralığında diye hatırlıyorum.
İkinci el monitör işi biraz bana sayısal loto gibi geliyor açıkçası o taraklara girmek istemiyorum.Ek.
Güvenilir bir kaynaktan bulabilirsen bu fiyata 2. el güzel bir şeyler bulabilirsin ama satıcı gerçekten güvenilir olmalı. Mesela ben ekran kartını 2. el olarak Adeks Store'dan almıştım, bu tür yerler bulmak pek kolay değil ama hem temiz hem kurtulmak için ucuza satıyorlar.
Eğer akıcı oyunlarda ekrana kilitleniyorsanız fark edilebilir derecede ghosting olabiliyor, tabi bu ms değerine göre seçim yapmak genel kullanım için gereksiz olur fakat oyunlarda fark edilebiliyor.
75hz 5MS monitörden 75hz 1MS monitöre geçiş yapan gamerların görüşlerini okumanızı öneririm5ms - 1ms farkını 75hz de anlamak akıl karı değil. Deneyimleyip oluşturdum ben o makaleyi. 144hz iki monitörde 5ms 1ms farkını dahi anlayamadım. 1ms olan TN panel idi, 5ms olan IPS ms farkını anlamasam da IPS kalite farkı direk göze batıyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
75hz de ghosting fark edebiliyorsunuz yani![]()
Oyun oynamıyorsanız dediğim AOC modelini alın, kafanız rahat eder. Hedefim CSGO'da global olmak diyorsanız Acer işinizi görür, "Adam beni benden önce görüyor" olayı var ya tam olarak o seviyeye ulaşırsınız ?İkinci el monitör işi biraz bana sayısal loto gibi geliyor açıkçası o taraklara girmek istemiyorum.
Okadar kilitleneceğimi sanmıyorum ama emin de olamıyorum işte bir kere para veriyoruz![]()
Aynen ağzı olan konuşuyor75hz 5MS monitörden 75hz 1MS monitöre geçiş yapan gamerların görüşlerini okumanızı öneririm
Oyun oynamıyorsanız dediğim AOC modelini alın, kafanız rahat eder. Hedefim CSGO'da global olmak diyorsanız Acer işinizi görür, "Adam beni benden önce görüyor" olayı var ya tam olarak o seviyeye ulaşırsınız ?
Evet, çekersin oyunlarda.Ekran sırtım freesync destekliyor fakat monitör olarak freesync almasam sence çok sıkıntı çeker miyim
DoğruAynen ağzı olan konuşuyor![]()
75hz 5MS monitörden 75hz 1MS monitöre geçiş yapan gamerların görüşlerini okumanızı öneririm
Oyun oynamıyorsanız dediğim AOC modelini alın, kafanız rahat eder. Hedefim CSGO'da global olmak diyorsanız Acer işinizi görür, "Adam beni benden önce görüyor" olayı var ya tam olarak o seviyeye ulaşırsınız ?
gamerlik monitör ilemi oluyor?Aynen ağzı olan konuşuyor
Bu arada 'gamer' diye tabir ettiğiniz hiç kimse 75hz kullanmaz dikkat et
144hz aşağısında gamer duymadım
Tabi kendi çapında gamer ise bilemem.
Monitör ile olmuyor öyle bir cümlemde olmadı sanırsamgamerlik monitör ilemi oluyor?![]()
Parası olanı gamerdan sayıyorsanız siz bilirsiniz, biz burada belirli bir fiyat bandına göre konuşuyoruz ?gamerlik monitör ilemi oluyor?![]()
benim için görüntü yansıtsın yeter 60hz monitör bendeMonitör ile olmuyor öyle bir cümlemde olmadı sanırsam
Sadece 'Gamer' olacak kadar iyi bir seviyede olduğunu düşünüyor ise 60hz bir monitörün kendisinin performansını düşüreceğini bildiği için yüksek yenileme hızlarına sahip monitörlere terfi ederler.
Haklısın ??Parası olanı gamerdan sayıyorsanız siz bilirsiniz, biz burada belirli bir fiyat bandına göre konuşuyoruz ?
Kusura bakmayın sizin mesajı alıntılamışım, neyse sonuçta kime cevap verdiğim bellibenim için görüntü yansıtsın yeter 60hz monitör bende
Haklısın ??
Benim olaya mı dönsek acaba ??
Sync yokmuş emin miyiz ?AOC 21.5" 22B2H 75Hz 5ms Monitör - Game Garaj
AOC 21.5″ 22B2H 5ms 75Hz Monitör, 21.5 inç Hdmı çıkışlı full hd çözünürlük 75 hertz tazeleme hızına sahip oyuncu monitörüwww.gamegaraj.com
sync ne işe yarar ekran yırtılması önleyici gibi birşeymiSync yokmuş emin miyiz ?
Sanırım emin değilim akıcılığın sürekli olmasını sağlıyor.sync ne işe yarar ekran yırtılması önleyici gibi birşeymi
ben kullaniyorum baya basarili.Çoğu kimse gibi bende de Acer’a karşı bir ön yargı oluştu , sizce monitör konusunda başarılı mı ?