500-600 tl ye telefon önerisi

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
ve ben top eleven oynayan biriyim wp desteklemıyo top elevenı zaten. moto g alıcam ya kafayı taktım...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ve ben top eleven oynayan biriyim wp desteklemıyo top elevenı zaten. moto g alıcam ya kafayı taktım...

Kardeş seni anlamak ta biraz zor başlıkta bile 500-600 tl bir telefon istiyorum diyorsun ama 800tl lık telefon almayı düşünüyorsun.200tl bir şey fark etmez diyorsan o başka tabi...

erdiozgor0747

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeş seni anlamak ta biraz zor başlıkta bile 500-600 tl bir telefon istiyorum diyorsun ama 800tl lık telefon almayı düşünüyorsun.200tl bir şey fark etmez diyorsan o başka tabi...
moto g 650tl bilmiyosan sus adam sansınlar

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35

Öncelikle cevap verme şeklini sen düzelde asıl seni ADAM sansınlar.Telefona gelirsek resmi site veya mağazada 800tlnin altında yok.Ama beni ilgilendirmez artık senin gibi insana yardım edende kabahat..

mustafaysu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar malum askeri ücrete köpek gibi çalışan biriyim bende. elimdeki c5-03 bozuldu iyice sağlam bi android yada ios almak istiyorum. bütşeyi 750-800 yapabılırım zorlarım yanı :D önerileriniz neler. top eleven oynarım mesela whatsapp facebook falan kasmıcak

Valla kardeş, kararsız kalman normal çünkü Moto G'nin de Discovery'nin de kendilerine has iyi yönleri var.

Moto G kalın ve dayanıklı
GM Discovery ince ve dayanıksız

Moto G 5MP kamera, çok daha canlı fotoğraflar çekiyor, 720p Video
GM Discovery 8MP kamera, normal kalite fotoğraflar çekiyor, 1080p Video

Moto G 1.2GHz Dört çekirdek Snapdragon işlemci kullanıyor, ki güncelleme alıp almamasında işlemci üreticisinin güvenilirliği çok önemli, zaten halihazırda Android'in son sürümü 4.4.2 yi kullanıyor.
GM Discovery 1.2GHz Dört çekirdek MediaTek işlemci kullanıyor, şuan son sürüm 4.2.1 diye biliyorum ama 4.4.2 yi de yakın zamanda verecek diyorlar.

Moto G 4.5" 720p IPS ekran,
GM Discovery 4.7" 720p IPS ekran,

Bana sorarsan Motorola Moto G alman daha iyi olur, gidip bir mağazada kullan, tasarımını beğenmediğin telefonu alma.
Eğer hala kararsızsan foruma bir anket aç 1-2 hafta dursun, ankete göre değerlendirmeni yap. Şimdi işini biraz daha zorlaştıracağım ama bu fiyat aralığında bir de Dark Evo X5 var, öyle es geçilecek bir telefon değil.

Dark Evo X5

13MP kamera, 1.2GHz dört çekirdek mediatek, 5" Full HD IPS ekran, Android 4.2.1

Detaylı inceleme...

[h=1]General Mobile Discovery, Moto G'ye Karşı - ShiftDelete.net[/h]

Kardeş bu konuda yanılıyor olabilirsin çünkü internette bile çoğu yerde telefon 680 ile 800 arası değişiyor, en güvenilir yerlerde 750-800, yani arkadaşın bahsettiği fiyat doğru, ben alacak olsam hepsiburada dan alırdım orada da 800TL.

Soma'da meydana gelen maden kazasında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, aileleri ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.