500-600 tl ye telefon önerisi

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
gmd önerende var önermeyende napcamı şaşırdım
Gmd önermeyenler firma ve teknik sevisten dolayı önermiyorlardır ama moto G daha iyi bir telefondur.
Kamerasının 5mp olduğuna bakmayın forumda incelemesi mevcut GM'den daha iyi çekim yapıyor.
Snapdragon firmasını işlemcisini kullanıyor bu firma akıllı telefon dünyasının %90'ını domine etmiş durumda herkes bu markadan işlemci alıyor. Tlefonda motorolanın telefonu olduğu için herkesin onu önermesi doğal :) herkes motorolanın kalitesini bilir.

himes4226

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Valla ben hic pişman değilim oynamadigim oyun kalmadi ses idare eder tek eksisi malzeme kalitesi fakat benim tel 3-4 defa cebimden düştü daha sorun yok

himes4226

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Motorola daha iyidir fakat daha pahalidir. Kagir üstünde motog üstündür fakat eline aldiginda oyun felan oynadiginda pek bir fark goremezsin ekrani da daha iyidir muhtemelen

gezgin084

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
moto g mal gibi diyen arkadaşlar telefondan anlamıyooo ..!!

Hermonie6666

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
GM Discovery 2 alabilirsin. 500-600'e S3 Mini alırsın ya da az daha zorlayıp internetten yaklaşık 850'ye S3 alabilirsin. Samsung harici pek marka bilmiyorum kusura bakmayın ama S3 güzeldir.

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
General mobile a hiç bulaşma hocam benim telefon arızalandı hiç bir şey yapmama rağmen garanti dışı deidler 250 tl para istediler sakın yaklaşma !!

erdiozgor0747

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar moto g alayım mı artık bi çözüme kavuşalım :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

GM Discovery 2 alabilirsin. 500-600'e S3 Mini alırsın ya da az daha zorlayıp internetten yaklaşık 850'ye S3 alabilirsin. Samsung harici pek marka bilmiyorum kusura bakmayın ama S3 güzeldir.
mto g alma diyosun o zaman

Yılmaz34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben 4-5 gun once sıfır xperia m aldım 600tl. Cok güzel cıhaz memnunu sesı harıka kamerası ortalama, on kamerasıda var, 1 gb ram, s4 plus islemci falan fılan. hem sıfır hem gmd gıbı aman soketı bozuldu mu bozulcak mı derdı yok.

erdiozgor0747

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben 4-5 gun once sıfır xperia m aldım 600tl. Cok güzel cıhaz memnunu sesı harıka kamerası ortalama, on kamerasıda var, 1 gb ram, s4 plus islemci falan fılan. hem sıfır hem gmd gıbı aman soketı bozuldu mu bozulcak mı derdı yok.
gercekten kararsızım. şimdide siz xperia diyosunuz. napcamı şaşırdım :))

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Şahsen moto g yi tavsiye ederim. Aynı cihazı samsung satıyo olsa +200 lirası olacaktı en az. Motorola'nın türkiyedeki bilinirliğinden dolayı daha ucuza satılıyo. Benim eski telefonum da Motorola'ydı(atrix) yazılımsal bi problem yaşama ihtimalin çok düşük. Donanımsal bi problem olursa da servise güvenebilirsin. gmd alırsan bu iki noktada da bence pek güvenilir değil

erdiozgor0747

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şahsen moto g yi tavsiye ederim. Aynı cihazı samsung satıyo olsa +200 lirası olacaktı en az. Motorola'nın türkiyedeki bilinirliğinden dolayı daha ucuza satılıyo. Benim eski telefonum da Motorola'ydı(atrix) yazılımsal bi problem yaşama ihtimalin çok düşük. Donanımsal bi problem olursa da servise güvenebilirsin. gmd alırsan bu iki noktada da bence pek güvenilir değil
moto g yi herkes övüyo aslında onu alıcam sanırım. kötü yorum yapan olmadı henüz

Cavid1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S3 ve ya Gm Discovery 16 gb al dwrim.Ama bu telefonlar sistemi bir kaç aydan sonra donmaya başlar.

Cavid1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Moto g m bununda sistemi donar.Bu telefonlar eskidi

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
o zaman moto g m alayım
Kardeş bende neredeyse 3 aydan beridir GM discovery kullanıyorum bende ilk başta biraz tırsmıştım yok şarj soketi bozulur yok başka bi şey olur diyenler çok oldu.Ama şimdi iyikide almışım diyorum gerçekten hem ekran kalitesi hemde kullanış yönünden mükemmel bi telefon.Hele android dünyasına daha yeni gireceğin için seni her yönü ile memnun edecektir.Moto G ye gelecek olursak herkes arkasında büyük bi şirket var diyor tamam Google sahibi olduğu zaman sana tavsiye ederdim fakat şimdi lenovaya satıldı.Özellik olarak ikiside aynı ancak bazı yerlerde GM öne geçiyor bazı yerlerde ise MOTO G.Çok kafa yormana gerek yok ben DİSCOVERY aldım çok çok memnunum.Sanada tavsiye ederimi.

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
nokıa alınmaz dıye dusunuyorum. neden windows phone peki ? ne özelliği var

aklım onda ama kötü yorum gelınce iştahım kaçıyo :)

Motorola yamuk yapmaz takılma fazla. Kaç kere motorola telefonunun bozulduğunu duydun :)
Ekranı küçük diyede takılma fazla şöyle düşün görüntü daha keskin. Ve işlemci ile gpu da daha üstün ki en önemli olanlar bunlar zaten.Nokia alma falaşsız bide. Noki Türkiye resmi face hesabına yorumlara bak çok fazla sorun oluyor diyorlar.

erdiozgor0747

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Motorola yamuk yapmaz takılma fazla. Kaç kere motorola telefonunun bozulduğunu duydun :)
Ekranı küçük diyede takılma fazla şöyle düşün görüntü daha keskin. Ve işlemci ile gpu da daha üstün ki en önemli olanlar bunlar zaten.Nokia alma falaşsız bide. Noki Türkiye resmi face hesabına yorumlara bak çok fazla sorun oluyor diyorlar.
ve ben top eleven oynayan biriyim wp desteklemıyo top elevenı zaten. moto g alıcam ya kafayı taktım...

ve ben top eleven oynayan biriyim wp desteklemıyo top elevenı zaten. moto g alıcam ya kafayı taktım...