500-600 tl ye telefon önerisi

erdiozgor0747

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar malum askeri ücrete köpek gibi çalışan biriyim bende. elimdeki c5-03 bozuldu iyice sağlam bi android yada ios almak istiyorum. bütşeyi 750-800 yapabılırım zorlarım yanı :D önerileriniz neler. top eleven oynarım mesela whatsapp facebook falan kasmıcak

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar malum askeri ücrete köpek gibi çalışan biriyim bende. elimdeki c5-03 bozuldu iyice sağlam bi android yada ios almak istiyorum. bütşeyi 750-800 yapabılırım zorlarım yanı :D önerileriniz neler. top eleven oynarım mesela whatsapp facebook falan kasmıcak
Moto G alabilirsin :)

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şarj nasıl gidiyor :) iyi mi telefom. gmd ile karşılaşınca ne diyosunuz

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kullandınız mı ... nasıl şarj olarak yada performas
Telefonu ben kullanmıyorum kullananlar çok memnun.. GMD kullanan bir kaç arkadaşım malzeme kalitesizliğinden ve sarj girişinin çabuk bozulmasından şikayetçi. Ayrıca kim ne derse derin GeneralMobile Motorola kadar güçlü bir firma değil. Alternatif olarak Nokia X ve Lumia625 var onlarda iyi gibi :)

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
şarj nasıl gidiyor :) iyi mi telefom. gmd ile karşılaşınca ne diyosunuz

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kullandınız mı ... nasıl şarj olarak yada performas

16 GB Siyah modelini kullanıyorum Şarjı bana bekleme modunda 3 gün gidiyo yoğun kullansan bile günü çıkaracağını tahmin ediyorum 4-5 aydır kullanıyoru bi sorununu görmedim şimdiye kadar selametle :) bu arada Discovery kullanıyorum :D

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
HTC desire 500 de olabilir :)

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
O fiyat aralığında Moto G ve Gm Discovery var işlemci düzeyinde moto G daha iyi ikisindede ram 1Gb
Moto G ekranı 4.5' GM ise 4.7' eğer moto G alacak bütçeniz var ise onu almalısınız.

erdiozgor0747

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O fiyat aralığında Moto G ve Gm Discovery var işlemci düzeyinde moto G daha iyi ikisindede ram 1Gb
Moto G ekranı 4.5' GM ise 4.7' eğer moto G alacak bütçeniz var ise onu almalısınız.
ama oto g ile gmd yi kıyasladım şimdi gmd her türlü eziyo

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ama oto g ile gmd yi kıyasladım şimdi gmd her türlü eziyo

Evet kağıt üsütünde üstün gözüktüğü doğrudur gm daha kötüdür demedim zaten gm ninde üstün yanları var yok değil siz ''top eleven oynarım mesela whatsapp facebook falan kasmıcak'' dediğiniz için oyunlarda moto g daha iyi olduğu için moto g önerdim.
Siz daha büyük ekran daha yüksek kamera çözünürlüğü daha ince bir telefon istiyorsanız GM'de istediklerinizi daha rahat karşılayacaktır. İyi Forumlar :)

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Eğer müzik dinleyen biriysen bunlarla aynı olan ama fiyatı biraz daha pahalı olan htc desire 500 var müzik konusunda bunlardan çok önde onu söyleyebilirim.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
htc falan hiç karıştırmaya gerek yok. moto g al. kitkat bile aldı daha ne olsun :)

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bi karar veremedım ya
Karar vermek çokta zor değil :D
Her iki telefonda bir birine çok benziyor özellik olarak.
İlk mesajınızda belirttiğiniz istekleri her iki telefonda rahatça götürür.
Kuzenim GM amcam ise moto g kullanıyor hiç biri daha şikayetçi olmadı telefondan şarj süreleri de aşağı yukarı aynı sayılır.
Donanım olarak çok farkları yok dediğim o :) Ses konusunda yanılmıyorsam gm'de dts sound var. Ekranı daha büyük bu size göre artımı bilmiyorum?
Moto G ise arkasında motorola gibi dev bi firma var telefon güncellemelerinde sorun çıkarmaz yanlış bilmiyorsam moto g galiba kitkat var.
Seçim sizin :D Para sizin :)

erdiozgor0747

Asistan
Reaksiyon puanı
0
moto g yi kımse kullanmıyo ya etrafımızda bana kötü mal gibi geliyo.

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bi ürün daha az kullanılıyor yada daha fazla kullanılıyor diye o ürün iyi olacak diye bi ayet yok :D
Söylediğim gibi her iki telefondan hangisini alırsanız sizi tatmin eder bence moto g almanız hem daha stabil hem oyun performansı daha iyi ve android 4.4 kullanıyor. İşlemcisi ise s400 1.4Ghz kullanıyor. Eğer telefonu uzun süre kullanacaksanız kesinlikle moto g almanızı öneririm.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Moto g bence daha uzun süre kullanılabilir. Motorolanın google da olduğu süre içinde tasarımı ve üretimi yapılmış bi ürün, yani google çıkardı diyebilirim. Google'ın güvenilirliğini hesaba katınca ben moto g tercih ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kesinlikle gm discovery alma. motorola moto g al. nokia x ten kesinlikle uzak durmanı öneririm.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
motorola moto g yada discovery ama moto g daha iyi....

himes4226

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gmd al ben kullanıcısıyım.Benimde şarj aletim bozuldu fakat şimdi 15 TL ye Samsung şarj aletini kullaniyorum. Performans da hicbir sıkıntı yok .Pişman olmazsın.Şarj 1günumu rahat cikariyor .Mayis bitmeden kitkat da alacak

erdiozgor0747

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gmd al ben kullanıcısıyım.Benimde şarj aletim bozuldu fakat şimdi 15 TL ye Samsung şarj aletini kullaniyorum. Performans da hicbir sıkıntı yok .Pişman olmazsın.Şarj 1günumu rahat cikariyor .Mayis bitmeden kitkat da alacak
gmd önerende var önermeyende napcamı şaşırdım