500-600 TL Arasi Telefon Tavsiyeleriniz

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Selam SDN! An itibariyle 500-600 TL arasi, mümkünse Android isletim sistemi olan, mümkünse markasi Samsung olmayan, görüntülü konusma imkani olan 3G'li, WiFi'li, Wireless'li kamerasi olurlu, KAMERALARINDA HERHANGI BIR KIZAK VE KORUYUCU KAPAK BULUNMAYAN ve Nokia N70 gibi 3-5 uygulamayi ayni anda açip istedigim zaman arka plana atabilecegim bir telefon almaya karar verdim. Simdilik Nokia C6-01 ya karar verdim ama internette yaptigim arastirmalar sonucu kesin bunu alirim diyemedim. Hem isletim sistemi istedigim gibi degildi. Bu yüzden size sormak istedim. Saydigim bu kriterden fazlasini içermeyen telefon tavsiyeniz nelerdir?

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
kardeş valla 500-600 istediğin şeyleri bulaman bulursan da samsungun idareli telefonlarını bulursun ama 200 daha koyarım dıyosan tek kelime ile xperia sola

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
[MENTION=277788]TheMerhum[/MENTION] çok güzel bir telefon ama bütçe bu kadar malesef. Zaten bir telefon için çok fazla para harcamayi sevmem.

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
İlla Samsung olmasın diyorsan Wildfire S.

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
ya özellikleri azaltacaksın ya da bütçeyi arttıracaksın :)

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
[MENTION=250890]aquess1999[/MENTION] O telefon güzel gibi görünüyor ama kullanan bir kisiye denk gelmedim. Hiç bilgi sahibi de degilim açikcasi. Yani genel özelliklerinden haberim var ama detaylarini bilmiyorum donar mi bozulur mu yari yolda birakir mi?

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
@aquess1999 O telefon güzel gibi görünüyor ama kullanan bir kisiye denk gelmedim. Hiç bilgi sahibi de degilim açikcasi. Yani genel özelliklerinden haberim var ama detaylarini bilmiyorum donar mi bozulur mu yari yolda birakir mi?
Bende Htc kullanıyorum.Bir sorun olacağını sanmam.Arkadaşımda da Wildfire S var.Bir sorunu yok.
Birde Samsung Galaxy Ace var.Ona da bir bak.

marjelative

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Htc ChaCha. Qwerty klavyeli telefon istiyorsan bi araştır derim.

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
@TheMerhum çok güzel bir telefon ama bütçe bu kadar malesef. Zaten bir telefon için çok fazla para harcamayi sevmem.

bak kardeşim saa işin doğrularını söyleyim. Öncelikle 600 liraya bi cihaz alıyosan orta segmentli telefonlar almak zorundasın. orta segment telefonlar aldığın zamanda performans bakımından da çok fazla bişey beklemeyeceksin. Ama sana bi öneride bulunayım işin açıkçası benimde bütçem yok o yüzden hep telefon aldığımda bu yöntemle alıyorum. Yurtdısından getirilerilen spot orjinal telefonlar var eğer onları alabiliyosan tavisye ederim örneğin 800 tl değerindeki bi telefon 600-650 tl ye iniyo tercih seni...

administrator

Asistan
Reaksiyon puanı
47
kardeşim DELL STREAK 5, TOSHIBA TG01, MOTOROLA MİLİSTONE bunları alabilirsin.

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
aquess1999 HTC Wildfire S.'i Nokia c6 ile düsünecegim. Galaxy Ace'in görüntülü görüsme özelligi yok ve çok pahali 600 TL yi geçiyor. [MENTION=266628]marjelative[/MENTION] Begenmedim. O tarz telefonlari sevmiyorum [MENTION=277788]TheMerhum[/MENTION] haklisin. Nokia ve Samsung dedigin gibi bu beklentilerimi karsilamaz. Bu yüzden DELL, HTC, GOOGLE gibi farkli markalara açigim. Ama ben istiyorum ki Nokia'dan sasmayayim. Valla spot alma imkanim yok ve bu isler sakat isler dogrusu. Spota karsiyim. [MENTION=284009]enkrc[/MENTION] DELL Streak 5 ve Toshiba tg01 i begendim ama fiyatlarini bulamadim. Bir de Toshiba Tg01 windows isletim sistemi ile çalisiyor. Deneyen bilen kullanan varsa bilgi verse sevinirim Edit: Edindigim bilgiye göre radyosu yokmus e yuh yani!

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
aquess1999 HTC Wildfire S.'i Nokia c6 ile düsünecegim. Galaxy Ace'in görüntülü görüsme özelligi yok ve çok pahali 600 TL yi geçiyor. [MENTION=266628]marjelative[/MENTION] Begenmedim. O tarz telefonlari sevmiyorum [MENTION=277788]TheMerhum[/MENTION] haklisin. Nokia ve Samsung dedigin gibi bu beklentilerimi karsilamaz. Bu yüzden DELL, HTC, GOOGLE gibi farkli markalara açigim. Ama ben istiyorum ki Nokia'dan sasmayayim. Valla spot alma imkanim yok ve bu isler sakat isler dogrusu. Spota karsiyim. [MENTION=284009]enkrc[/MENTION] DELL Streak 5 ve Toshiba tg01 i begendim ama fiyatlarini bulamadim. Bir de Toshiba Tg01 windows isletim sistemi ile çalisiyor. Deneyen bilen kullanan varsa bilgi verse sevinirim Edit: Edindigim bilgiye göre radyosu yokmus e yuh yani!

valla spot sakat is fln deil ama sen bilirsin. Windows isletim sistemini hic kullanmadim ama duyduguma göre pek stabil deil

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
aquess1999 HTC Wildfire S.'i Nokia c6 ile düsünecegim. Galaxy Ace'in görüntülü görüsme özelligi yok ve çok pahali 600 TL yi geçiyor. @marjelative Begenmedim. O tarz telefonlari sevmiyorum @TheMerhum haklisin. Nokia ve Samsung dedigin gibi bu beklentilerimi karsilamaz. Bu yüzden DELL, HTC, GOOGLE gibi farkli markalara açigim. Ama ben istiyorum ki Nokia'dan sasmayayim. Valla spot alma imkanim yok ve bu isler sakat isler dogrusu. Spota karsiyim. @enkrc DELL Streak 5 ve Toshiba tg01 i begendim ama fiyatlarini bulamadim. Bir de Toshiba Tg01 windows isletim sistemi ile çalisiyor. Deneyen bilen kullanan varsa bilgi verse sevinirim Edit: Edindigim bilgiye göre radyosu yokmus e yuh yani!

Wildfire S vs C6-01
Bence Wildfire S.

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
[MENTION=277788]TheMerhum[/MENTION] Bana da öyle geliyor, eledim. [MENTION=250890]aquess1999[/MENTION] Çok sagol link için. Görünürde HTC daha kaliteli gibi görünüyor fakat su dikkatimi cekti, HTC'de görüntülü görüsme yokmus!? Bunlar benim için önemli detaylar. Bu yüzden HTC'de elendi.

androidci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HTC Desire C 620'ye internetten aldım kargo dahil.Tavsiye ederim

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
@TheMerhum Bana da öyle geliyor, eledim. @aquess1999 Çok sagol link için. Görünürde HTC daha kaliteli gibi görünüyor fakat su dikkatimi cekti, HTC'de görüntülü görüsme yokmus!? Bunlar benim için önemli detaylar. Bu yüzden HTC'de elendi.

Nokia'yı da almak ne kadar mantıklı bilemem. :)
Birde HTC Desire C'ye bak ama onda da görüntülü konuşma yok.

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
[MENTION=277788]TheMerhum[/MENTION] :) hah! bir bilsem. [MENTION=250890]aquess1999[/MENTION] yok o olmazsa olmaz. :)

administrator

Asistan
Reaksiyon puanı
47
aquess1999 HTC Wildfire S.'i Nokia c6 ile düsünecegim. Galaxy Ace'in görüntülü görüsme özelligi yok ve çok pahali 600 TL yi geçiyor. @marjelative Begenmedim. O tarz telefonlari sevmiyorum @TheMerhum haklisin. Nokia ve Samsung dedigin gibi bu beklentilerimi karsilamaz. Bu yüzden DELL, HTC, GOOGLE gibi farkli markalara açigim. Ama ben istiyorum ki Nokia'dan sasmayayim. Valla spot alma imkanim yok ve bu isler sakat isler dogrusu. Spota karsiyim. @enkrc DELL Streak 5 ve Toshiba tg01 i begendim ama fiyatlarini bulamadim. Bir de Toshiba Tg01 windows isletim sistemi ile çalisiyor. Deneyen bilen kullanan varsa bilgi verse sevinirim Edit: Edindigim bilgiye göre radyosu yokmus e yuh yani!

dell streak 5 = 400 ile 600tl arası toshıba tg01= 350 ile 400tl arası bu arada toshıba'ya android yükleniyor. hatta yükleyenleri gördüm ama hangi sürümü bilmiyorum çünkü android'den pek anlamam. bu arada dell streak 5 almanı tavsiye ediyorum ekranı dev gibi. ama iyi araştır dell bunun üretimini durdurmuş ve android'in bir sürümümü ne varmış onada yükseltilmiyormuymuş ne öyle bişeyler :) :)

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kardes en iyisi gel sana bi tane spot orjinal alalım

grasorn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben ikinci telefon wildfire s kullanıyorum çok program yüklersen hafıza doluyor bunun dışında harika bi telefon kasası sağlam ve şık herkes hayran kalıyor(beyaz olanı tavsiye ederim) ekranı çizilmeye dayanıklı görüntülü konuşma işi bi zamanlar bende çok hevesliydim ama hiç ciddi olarak kullanmadım
yeni çıkan desire c ile karşılaştırdım fiyatları hemen hemen aynı ama htc, desire c ye flash koymamış ayrıca bildirim ışığı ve outofocus da koymamış yazılım dışında bi üstünlüğü yok gibi
ben aldım ardımdan abim aldı bu gün yarın da kayınıma alacaz
yani uzun lafın kısası bu fiyata wildfire s tavsiye ederim

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
[MENTION=277788]TheMerhum[/MENTION] Yok abi valla olmaz :D [MENTION=106467]grasorn[/MENTION] Abi okudum okudum okudum nerdeyse almaya karar verdim flash yok dedin bitti. Üstüne basa basa söylüyorum ufak detaylar benim için önemli. Ne yani aksam karanlikta fotograf çekemeyecekmiyim? [MENTION=167410]Clicker[/MENTION] Belirttigim gibi arkadas flash destegi yok dedi. Benim için HTC konusu kapandi. :( ulan birinin isletim sistemi iyi ön kamerasi ve flash destegi yok. Digerinin isletim sistemi berbat flash ve ön kamerasi var. Ne yapsam bilemedim.

grasorn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
flash desire c de yok wildfire s de var hemde elektirik kesilince el feneri gibi maaşallah

MURSEL03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MOTOLUXE XT615 şiddetle tavsiye kullanıyorum ve memmunum.