kaganozbas
Öğrenci
Arkadaşlar Cs:GO, Battle Field Bad Company 2, gibi FPS oyunlarında üzmeyecek bir mouse tavsiyesi istiyorum50 tl den ucuz da olabilir çok hardcore bir şey istemiyorum yardımcı olur musunuz hiç anlamam.
Değil. Orta boydalar.ya bunlar çok küçük değilmi bana mı öyle geldi
Everest kaliteli bir marka değil.Oyun için alacağın mouse wireless olmasın. Sıkıntı yaşayabilirsin. Şunu al diyebileceğim bir mouse önerim yok ancak bilen arkadaşlar kablolu bir mouse önerebilir.
Ya da şunu al gitsin
EVEREST SGM-X7 GAMING MOUSE+ MOUSE PAD
Everest kaliteli bir marka değil.
Az daha verip bunu alın. bunu öneririm Steelseries Qck+ Oyuncu Mousepad Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Usta ne yaptın ya. Adam en fazla 50 TL' ye mouse tavsiyesi istemiş. Sen 78 TL' ye Mouse pad öneriyorsun![]()
O bloody nin sadece ismine para veriliyor. SGM x7 gayet kaliteli.Kaliteli bir oyun faresi en az 70 lira.
Bloody T5 Multi Core Metal Ayak Gümüş Siyah Optik Oyuncu Fiyatı
Logitech mouse öneririm gayet güzel.Az daha verip bunu alın. bunu öneririm LOGITECH G300s GAMING MOUSE parasına değer uzun sür kullanırsınız.
SGM x7 işini görecektir.illa 50 tl olacak diye bir şey yok gerçekten kaliteli ise 70-80 de olabilir aşırı pahalı oyuncu mouseleri önermeyin diye dedim
illa 50 tl olacak diye bir şey yok gerçekten kaliteli ise 70-80 de olabilir aşırı pahalı oyuncu mouseleri önermeyin diye dedim