Cenk Yıldız
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 86
Arkadaşlar vodafone 50 mps paketi alınır mı?
Türk Telekomdan geçmeyi düşünüyoruz.
Altyapınıza göre değişebilir. Bulunduğunuz bölgede güzel hizmet veriyorsa geçebilirsiniz.Arkadaşlar vodafone 50 mps paketi alınır mı? Ekli dosyayı görüntüle 130002Türk Telekomdan geçmeyi düşünüyoruz.
Evet güzel hizmet veriyor komşumuz düşük mpsli paket kullanıyor ona rağmen çok hızlı.50 mps hız iyi mi?Altyapınıza göre değişebilir. Bulunduğunuz bölgede güzel hizmet veriyorsa geçebilirsiniz.
Sizin için yeterliyse alabilirsiniz. Diğer internet servis sağlayıcılarına baktınız mı?50 mps hız iyi mi?
Diğer internet sağlıyıcıları burayı fazla desteklemiyor.Turkcell var onunda tarifleri çok pahalı.Sizin için yeterliyse alabilirsiniz. Diğer internet servis sağlayıcılarına baktınız mı?
Kablonet var mı?Diğer internet sağlıyıcıları burayı fazla desteklemiyor.Turkcell var onunda tarifleri çok pahalı.
Kablonet var burada herhalde.Kablo net güzel mi?Kablonet var mı?
Evet, güzeldir.Kablonet var burada herhalde.Kablo net güzel mi?
Bakmam lazım.Tarifeleri nasıl? 50 mps internet kaç tl?Evet, güzeldir.
Bakmam lazım.Tarifeleri nasıl? 50 mps internet kaç tl?
Evet gayet güzel ben çok memnunum.Kablonet var burada herhalde.Kablo net güzel mi?
Yanlız tarifleri çok kötü 50 mps internetde 2 mps indirme nedir? 24 mps de zaten 20 mps indirme hızıKampanyalar | Kablo
www.turksatkablo.com.tr
Altyapımız 80-85 mps arası destekliyor bence vodafone daha mantıklı çünkü altyapı fazla iyi değilEvet gayet güzel ben çok memnunum.
100 mpbs lik tarifesini kullanıyorum 95 tl.
Akşamları hız düşüyor ama çok ağır işlerde kullanmıyorsanız fark etmiyorsunuz.
Gün içinde 100 akşam 25 mpbs.
Altın sinema paketi.
TV kutusu ve modem dahil.
Bir de kabloses diye bir şey var.
İndirme hızı 100, yükleme yani upload 4 bendeYanlız tarifleri çok kötü 50 mps internetde 2 mps indirme nedir? 24 mps de zaten 20 mps indirme hızı
Kablonetin burayı desteklediğini nerden bilicem?Evet gayet güzel ben çok memnunum.
100 mpbs lik tarifesini kullanıyorum 95 tl.
Akşamları hız düşüyor ama çok ağır işlerde kullanmıyorsanız fark etmiyorsunuz.
Gün içinde 100 akşam 25 mpbs.
Altın sinema paketi.
TV kutusu ve modem dahil.
Kablobulut vs de var.
Ben aradığımda aynı gün kurulum yaptılar.
50 mpbs lik paketi 90tl
100 mpbs ise 95 tl
Ama 2 yıl taahhüt. Ben güvendiğim için yaptım siz 1 de yapabilirsiniz.
Her şey dahil 95 tl ödüyorum.
Diğer arkadaşların da fikrini bekleyiniz.
Kablonetin burayı desteklediğini nerden bilicem?
126 yı veya 0850 804 44 44 ü arayınKablonetin burayı desteklediğini nerden bilicem?
24 mps paketde zaten 5.7 uploadİndirme hızı 100, yükleme yani upload 4 bende
IP adresini gizleyip fotoğrafı tekrar yükleyin.
Bende 4.7
Upload sayfa açma hızı diye biliyorum benBende 4.7
Siz youtube a video falan mı yüklüyorsunuz upload karşıya yükleme hızı
Download veri indirmek için (sayfa açma).Upload sayfa açma hızı diye biliyorum ben
İyi.Maalesef kablonet burayı desteklemiyor mahalle seçiminde bizim mahalle yokDownload veri indirmek için (sayfa açma).
Uploud veri yüklemek için (YouTube'a video yükleme).
O halde hangi firmadan almalıyım interneti?Download veri indirmek için (sayfa açma).
Uploud veri yüklemek için (YouTube'a video yükleme).
Superonline sizin için uygunsa alabilirsiniz. Eğer uygun değilse Vodafone'dan alabilirsiniz.O halde hangi firmadan almalıyım interneti?
Hayır müşteri hizmetinden sorgulayın. Ben girince de görünmedi müşteri hizmeti bakınca vardı.İyi.Maalesef kablonet burayı desteklemiyor mahalle seçiminde bizim mahalle yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
O halde hangi firmadan almalıyım interneti?
Superonline 50 mps kaç tl?Superonline sizin için uygunsa alabilirsiniz. Eğer uygun değilse Vodafone'dan alabilirsiniz.
Superonline 50 mps kaç tl?
Hayır müşteri hizmetinden sorgulayın. Ben girince de görünmedi müşteri hizmeti bakınca vardı.
Tamam ama bu kablonetde oyun fln yüklerken hızlı yüklermi 50 mps paketinde?Hayır müşteri hizmetinden sorgulayın. Ben girince de görünmedi müşteri hizmeti bakınca vardı.
Neden yüklemesin diğer alacağınız internet 50 mpbs olacak bu da. Diğerleri aynı hızda yükler.Tamam ama bu kablonetde oyun fln yüklerken hızlı yüklermi 50 mps paketinde?
Fiber yoksa: DSL Kampanyaları - TURKCELL SUPERONLINESuperonline 50 mps kaç tl?