50 Mbps Superonline İnternet Sorunu

suNpex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Bugün Superonline'ye geçtim. 50mbps 150gb AKK 79tl olmak üzere. Ancak bir sorun var . Speedtestte en fazla 20mbps alıyorum. Download en fazla 2mbps gördü. Bunun sebebi benim routerim mi yoksa kablosuz adaptörüm mü yoksa internete yeni geçtiğim için tam olarak oturmaması mı? Yardım ederseniz sevinirim

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Merhaba arkadaşlar. Bugün Superonline'ye geçtim. 50mbps 150gb AKK 79tl olmak üzere. Ancak bir sorun var . Speedtestte en fazla 20mbps alıyorum. Download en fazla 2mbps gördü. Bunun sebebi benim routerim mi yoksa kablosuz adaptörüm mü yoksa internete yeni geçtiğim için tam olarak oturmaması mı? Yardım ederseniz sevinirim
Kablosuz olmasıdır. Modeme kablolu bağlanıp birde öyle test yap.

suNpex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam, elimde ethernet kablosu yok. Bir yerden bulmaya çalışırım ancak başka bir sorun var mıdır sizce?

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Kablosuz olmasıdır. Modeme kablolu bağlanıp birde öyle test yap.
Kablosuz olmasından kaynaklanacağını sanmıyorum.
@suNpex superonline.net'e girip giriş yapın. Abonelikler ve Servisler sekmesine tıklayıp fiber internet kısmında Kota İşlemler ayarlarına tıklayın. Ardından da aşağıda işaretlediğim yere tıklayın. Eğer bunlar olmazsa Superonline'ı arayın sorun. Mutlaka düzelecektir.

BMgao9.png

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
kablosuz olmasından kaynaklanacağını sanmıyorum.
@sunpex superonline.net'e girip giriş yapın. Abonelikler ve servisler sekmesine tıklayıp fiber internet kısmında kota işlemler ayarlarına tıklayın. Ardından da aşağıda işaretlediğim yere tıklayın. Eğer bunlar olmazsa superonline'ı arayın sorun. Mutlaka düzelecektir.

bmgao9.png
25 mbps lik paket kullaniyorsun nasil 50 mbps hiz almayi düşünüyorsun...................

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
25 mbps lik paket kullaniyorsun nasil 50 mbps hiz almayi düşünüyorsun...................
Ouuvv sen baya bi yanlış yerden bakmışsın. Ben kendi internetimde 50 goruyorum diye bişey demedim fark ettiysen, arkadaşımda var, goruyorum onda 50. Sadece sorun olunca hangi yontemi yapmasi gerektiğini soyluyorum arkadaşa :)

suNpex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Ethernet kablosuyla bağladım ancak sonuç en fazla 25. Bence Buğra arkadaşımın dediği gibi. Ancak gösterdiği sayfaya erişemedim. Şifre ve kullanıcı adımı nereden temin edebilirim? Teşekkürler.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Tamam kardeşlerim sorun düzeldi kabloyu bağladıktan sonra arka planda oyun indirmesi açık kalmış :D :D :D :D