Theodore Bagwell
Doçent
Arkadaşlar rainbow six siege ve csgo oynuyorum bana adam akıllı fiyatının hakkını veren bi fare önerirmisiniz. Genellikle elimi yayarak oynuyorum (palm) tutuşu
Razer yada bloody.
Razer daha pahalı ama hakkını verir
Razer veya Bloody diyen arkadaşın başka marka bilmediğini düşünüyorum, bu şekilde tavsiye verilmez bilgilerine.
Steelseries Rival 110 almanı tavsiye edebilirdim ama bütçeni şuan için aşıyor. Rival 100'e bakabilirsin dilersen.
ben kullanıp memnun kaldıklarımı yazdım sadece arkadaşımRazer veya Bloody diyen arkadaşın başka marka bilmediğini düşünüyorum, bu şekilde tavsiye verilmez bilgilerine.
Steelseries Rival 110 almanı tavsiye edebilirdim ama bütçeni şuan için aşıyor. Rival 100'e bakabilirsin dilersen.
Razerdan memnun kalan bir kişi gördüm ufukta. O fiyatı verip nasıl memnun olabiliyorsunuzben kullanıp memnun kaldıklarımı yazdım sadece arkadaşım
Evet ufak bir soyulma sorunu var. Rival 110 alabiliyorsan güzel bir seçenek olur geçenlerde 140₺'ye BİM'de satılmıştı.rival 100 den yorumlarda baya kötü yorum gördüm düşünüyodum aslında
Markalardan memnun olmanız olayı değil ki bu. Tüm tuşlara basarak bölüm geçmek gibi birşey bildiği tüm markaları sayarak tavsiye vermekten farksız. Mesela 150₺ bütçeyle Türkiye'den hangi güncel Razer mouse alınabiliyor?ben kullanıp memnun kaldıklarımı yazdım sadece arkadaşım
Aradığın özelliklere göre değişir. Yazılım ve renk seçenekleri yok ama son derece performanslı ve ergonomisi yüksek. Eline uygun mu bence onu bir araştır çünkü markanın modelleri el boyutuna göre ayarlanmış durumda.Kararımı verdim zowie ec2-a almaya karar verdim sahibinden den kutusu, garantisi ve faturası var 1 haftalık kullanmış 240 liraya satıyor normal mi ? ve zowie kaliteli bi marka bildiğim kullanan varmı ? rahatlığı kullanışı vb.
O bir kıstas değil bence. Corsair ve Steelseries'de de 300₺'ye RGB mousepad satılıyor hatta azcık indirime girerse almayı bile düşünüyorum Steelseries'in kiniArkadaş 300TL mousepad'i olan Razer'dan mouse öneriyor.
Razer Firefly Mousepad (22.0161) Fiyatı - Taksit Seçenekleri