5 tane uturk.biz davetiyesi

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar 2 tane türk trackerdan ratio örneği gönderenlere hemen davetiye göndericem.

abdullahcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Turk tracerim yok ama ratiom diger 7 torent sitesinde 5.6 civari bnde bir adet davetiye alabilirmiyim acaba simdiden tesekkurler...

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1

abdullahcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hangi site olduğunu da belirtseydin iyi olurdu.Çünkü bi üst mesajında türk tracker yok diyordun.Madem yok neden türkçe.
pardon dostum yaa :D cahillik en büyük düşman bn türk tracer diye bir torrentsitesi var zannettim :D bitturk eski olabilir

abdullahcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım cevap vermicen niye konuyu açıyorsun madem elinde davetiye yok milleti heveslendirmesene.....dürüst olalım......

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşım cevap vermicen niye konuyu açıyorsun madem elinde davetiye yok milleti heveslendirmesene.....dürüst olalım......

Benim sürekli nete girmeye vaktim olmuyor ama ne olursa olsun bu haddini aşmaya sebep değil.Hem ben mesajımda 2 tane ratio örneği demiştim.sen 1 tane göndermişsin ve onun da hangi site olduğu belli değil.Önce denileni yap,ondan sonra hak iddia edersin.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Al benimkide bu o zaman
a9taw.jpg

herkez photosopcu olmuş :thumbup:

mustafaxxl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bittürk davetiye alabilrmiyim arkadaşlar çok ihtiyacm var allah razzı olsun tşkrlr.

mustafaxxl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konuyu biliyordum ama bna da yardımcı olrsun dye düşünmüştüm.