"5 kez küfür etti, neden?"

Bu konuyu okuyanlar

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,116
Puanları
113
Yaş
40
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliç maç sonunda sert açıklamalar yaptı.

Slaven Bilic'in açıklamalarını dinlemek için tıklayınız...

bilicemre600_EVEZT.jpg


Slaven Bilic, maçın devre arasında Fenerbahçeli bir futbolcunun kendisine küfrettiğini söyledi! Bilic isim vermese de görüntülerde Hırvat teknik adamın tartıştığı ismin Emre Belözoğlu olduğu görüldü...

Devre arası yaşananlar... Video için tıklayınız...

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Fenerbahçeli bir futbolcunun kendisine küfrettiğini öne sürdü! Hırvat teknik adam, o futbolcuyu uyardığını ama "Ne istersem söylerim! Sen kimsin!" şeklinde bir yanıt aldığını da söyledi. Biliç oyuncunun adını vermezken, Lig TV'de ekrana gelen görüntülerde, devre arasında Hırvat teknik adam ile tartışılan ismin Emre Belözoğlu olduğu görüldü.

"KÜFRETTİ, UYARINCA 'NE İSTERSEM SÖYLERİM' DEDİ"
Bilic, devre arasında tünelde yaşanan tartışma hakkındaki soruya "Kesinlikle tartışmadım. Onların oyunculardan birine 5 kez 'Senden yaşlı olmama rağmen o kötü kelimeyi bana niye kullandın?' dedim. O da bana 'Ne istersem söylerim. Sen kimsin' diye yanıt verdi. Buradan şunu anlıyoruz. Saha içinde ve dışında istediği gibi davranan oyuncular var. Bizim oyuncularımız söylediği zaman ise cezasını görüyor" diye yanıt verdi.

"İSİM SÖYLEMEYE GEREK YOK"
Kendisine küfreden futbolcunun adını neden verdiği sorusuna ise Bilic “Söylemek istemiyorum. Bunları da söylemeyecektim. Siz sordunuz diye açıkladım. İsim söylemenin kimseye bir faydası yok” diye cevap verdi.

BILIC İLE TARTIŞAN İSİM: EMRE
Koridorda yaşanan olayların görüntüleri ise Lig TV'de ekrana geldi. Görüntülerde Bilic'in tartıştığı ismin Fenerbahçeli Emre Belözoğlu olduğu görüldü... Emre'nin önce Bilic, ardından da Beşiktaşlı yöneticiler ile tartıştığı görüldü...

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic maçla ilgili olarak ise “Büyük hayal kırıklığı içerisindeyiz. Büyük bir derbiyi kaybettik. Gergin başladık ve safça bir gol yedik. 10-15 dakikalık dönemde şok yaşadık. Sonra oyuna döndük. Emenike önemli pozisyonlar buldu, biz de bulduk. Ancak biz de sonra oyunda dengeyi kurduk. Hakem Olcay'a çıkardığı 2. sarı kart ve sonrasında kırmızı kartla oyunu öldürdü. 10 kişi kaldık. İkinci yarıda da oyunda gevşek olduğumuz anda 2. Golü yedik ve maçı kaybettik. Maçı 11’e 11 oynayıp da kaybedebilirdik. İkinci kez üstüste oyunda 10 kişi kalıp oyuna kaybettik.

Olcay’a gösterilen kırmızı kart doğru karar değildi. Demba Ba’ya ilk yarıda yapılan harekete ne diyeceğiz. Çok top kaybı yaptık, hata yaptık. Ancak 10 kişi kalmamıza rağmen başa baş oynadık. Geçen hafta da 10 kişi kaldık. Geçen hafta Gökhan'a, bu hafta Olcay'a gösterilen kartlar kabul edilemez. Olcay’ın atılma şekli kesinlikle derbide gösterilecek kart değildi" ifadelerini kullandı.

KAYNAK
 

Kurt Cobain

Müdavim
Katılım
6 Temmuz 2014
Mesajlar
2,642
Reaksiyon puanı
90
Puanları
48
Emre, fenerbahçenin adını fazlasıyla kirletiyor. Bence acilen yollanması gerekiyor... Buna benziyen birde portekizli var..
 

bugrabugra001

Asistan
Katılım
12 Aralık 2011
Mesajlar
218
Reaksiyon puanı
1
Puanları
18
ing. ligine bakıyorum birde bizim lige sürekli duran maç 2 mucadele 0 kufurler havada uçuşuyor yazık
 

MhmetCiftcioglu

Öğrenci
Katılım
1 Kasım 2014
Mesajlar
4
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Trabzonsporluyum , her trabzonsporlu gibi Fenerbahçe değil Emre Belözoğlu düşmanıyım. Bence yüzyıllık bi çanırın adını kirleten gereksiz bi şahsiyet !
 

cagdasc

Asistan
Katılım
22 Aralık 2011
Mesajlar
177
Reaksiyon puanı
13
Puanları
18
beşiktaş dün top mu oynadı?
maç 11-11 oynanırken bile ezilen takımdı. ayrıca edildiği söylenen/gördüğümüz küfür sürekli her futbolcunun kullandığı (kullanmaması gereken) ve ayda yılda bi hakeme denk gelipte kırmızı kartla cezalandırılan bir durum.
ne yani geçen hafta gökhan töre bunu söyledi diye bu hafta başka bir futbolcunun da mı kırmızı görmesi gerekiyor. gökhan töre nin 1 hafta tartışılan kırmızı kartı emre görseydi beşiktaşlılar açısından haklı duruma mı gelecekti?
ohh ya iyi ki gökhan kırmızı görmüş yoksa emre ye haksızlık oldu mu diyeceklerdi.
daha 2 hafta önce gs-fb maçında maç 11-11 oynanırken emenike nşn penaltı kımızı kart pozisyonu var. bi tane yönetici ve futbolcu çıkıp bu kadar yaygara kopartmadı. efendice yenilip geldi fenerbahçe.
bence olay çok büyütülüyor ve dramatize ediliyor beşiktaşlılar tarafından.
 

Aretios

Müdavim
Katılım
13 Kasım 2009
Mesajlar
3,815
Reaksiyon puanı
3
Puanları
38
Bir bjk li olarak kızdıgım konu fb ye yenilmemiz değil fb oynadı haketti sabaha kadar da oynansa fb alırdı bunu inkar etmiyorum ki ama kimse hakemın yanlı tavrını kabul etmıyor bu kadar futoldan anlıyorsunuz işte ....

arkadaşın biri demişti gökhan töre kufretti kırmızı kart gördü diye herkesin küfredince kırmızı kart görmesi lazımmıymış ........ oldu o zamn her hafta kart kuralları aykırı kurallar penaltı kuralları değişsin yada her hakem kafasına gore krıter koysun bu nasıl futbol anlayısı

Beşiktaş top mu oynamışmış biz bjk top mu oynadı diyoruz hakemin yaptığı düpedüz kayırmacılıktan mı bahsedıyoruz?

zihniyet böle olunca kımseyle de konusamıyorsun tabi ki ....

emreyi savunanlarla hiç işim olmaz .... bariz kufrettıgı bellı goruntulerde var neden Almanyadakı gıbı goruntulerden ceza verılmıyor, başka kulup oyuncularına verılıyor ama fb li olunca verılmıyor

ama lnet olsun bu ülke de futbol falan izlenmez tüpcüyle şikecinin eline kalmış koskoca ülke futbolu .....
 

REDFOKS

Müdavim
Katılım
31 Ocak 2009
Mesajlar
18,034
Reaksiyon puanı
201
Puanları
63
Dün akşam maçı üç kişi izledik Ben fanatik Beşiktaş ve Galatasaraylı iki arkadaşım.

Maçın başından sonun sonuna kadar küfür eden bir Beşiktaş taraftarı vardı daha onuncu dakikada söyledim ceza alacaksınız diye arkadaşıma bu gün gazetelere manşet oldu küfür olayı...

İşin daha acı tarafı ise şikeden ceza alıp sesini çıkarmayanların (sesini çıkarmamak kabul etmektir) şikeci diye Aziz Yıldırıma bağırması, küfür demişken bir Fenerbahçeli olarak Emre'yi sevmem ama Bilicin maç içinde Alpere, Emreye ve hakeme ettiği küfürlerde gazetelerde manşet oldu...

Akşamki maçta gerçek olansa Beşiktaşın sağ bek açığını iyi kullanan Fenerbahçe kazandı. Olcay'ın iki tane sarı kart görmesinin sebebi de Bilic'in sağ tarafın açığını kapatmak için yaptığı maç içindeki teknik değişiklikler.
 

SmokeXD

Dekan
Katılım
4 Eylül 2014
Mesajlar
9,819
Reaksiyon puanı
1,877
Puanları
113
bizimkilerde topa mal gibi bakıyordu ha...

Mac güzeldi de hakem haksızlık yaptı bizim kizdigimiz olay o
 
Üst